Acasă » Horoscop » HOROSCOP 4 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

HOROSCOP 4 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

De: Cancan 04/06/2016 | 07:40
HOROSCOP 4 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).

Berbec

 

Azi activităţile tale pot fi afectate de situaţii imprevizibile sau de anumite schimbări. Important e să gestionezi bine situaţia fiindcă se vor rezolva lucrurile într-un fel sau altul. Te-ar ajuta foarte mult dacă conştientizezi că vina nu te ajută niciodată să te simţi mai bine şi nici nu schimbă sau nu rezolvă o situaţie sau o problemă. Nu încerca să-ţi vindeci prietenii, vindecă-te pe tine mai întâi fiindcă e cel mai bun lucru pe care îl poţi face şi pentru ceilalţi. Foloseşte tehnici de relaxare.

 

Taur

 

Deşi ai avut o perioadă tensionată şi te-ai simţit puţin „în ceaţă”, detaşează-te şi relaxează-te fiindcă urmează schimbări în bine pe toate planurile mai ales din punct de vedere financiar. Dacă sunt lucruri care te deranjează la partener, azi este un moment potrivit să le discuţi deschis şi să le lămureşti pentru a evita o eventuală despărţire. Pe masură ce te eliberezi de mesajele vechi şi negative din tine vei reuşi să devii mai încurajator, mai bun şi mai tandru cu copilul tău interior.

 

Gemeni

 

Dacă nu stai prea bine cu nervii ar fi indicat să găseşti metode prin care să te relaxezi şi să-ţi încarci bateriile fiindcă în orice situaţie se pot găsi persoane care te vor irita. Încearcă să nu mai iei în dramatic orice lucru. Astăzi principalele preocupări pot fi legate de locuinţa ta, de anumite schimbări în privinţa casei sau poate numai de renovări, reamenăjari şi, de asemenea, de anumite decizii pe care vrei să le iei în relaţia de cuplu. Astrele favorizează comunicarea cu persoana iubită.

 

Rac

 

E o perioadă în care comunicarea şi gândirea sunt capitole către care îţi poţi îndrepta mai mult atenţia. Gândeşte-te mai mult la tine şi fii atent la semnele pe care le primeşti sau la ce visezi. Pe de altă parte, partenerul de viaţă are nevoie de timpul tău şi dragostea pe care i-o poţi dărui. Pregăteşte în acest weekend o cină romantică şi surprinde-l. Gândirea pozitivă face ca lumea în care trăieşti să devină pozitivă şi să percepi cu totul altfel oamenii oferindu-ţi o stare de confort şi siguranţă.

 

Leu

 

În această perioadă dacă poţi fi sigur de ceva este faptul că te poţi baza oricând pe anumiţi prieteni sau pe familie la care poţi apela oricând pentru o a doua opinie sau pentru sfaturi. Astăzi ar fi o idee bună să petreci mai mult timp cu partenerul, să vorbiţi despre relaţia voastră, să vă cunoaşteţi mai bine nevoile sau să reînodaţi jurămintele. Încearcă să te relaxezi, să te detaşezi de cotidian şi de griji, să te exprimi pe tine autentic şi să creezi ceva pentru tine sau pentru ceilalţi.

 

Fecioară

 

Încearcă să fii foarte atent la modul în care comunici ceva. Sunt persoane care te pot înţelege greşit. Este ziua care trebuie dedicată în totalitate grijii faţă de tine şi faţă de sănătatea ta fiind o perioadă benefică pentru vindecare sau recuperare. E foarte posibil să ai parte de surprize de la partener sau chiar să fii tu surprins de felul în care te comporţi sau reacţionezi în această perioadă. Pe de altă parte, ai şansa să-ţi lărgeşti cercul de prieteni şi să-ţi îmbunătăţeşti imaginea.

 

Balanţă

 

Partenerul are nevoie de tine. Orice sprijin, ajutor sau sfat îi va fi de folos şi va simţi că eşti alături de el. E bine să ştii că tot ceea ce ai nevoie vine către tine la timpul potrivit. Poţi să ceri vieţii ceea ce vrei şi să permiţi să se întâmple. E important să ştii că poţi rezolva mici tensiuni în familie dacă înţelegi propriile emoţii dar şi pe ale celorlalţi, să te adaptezi la emoţiile lor. Astrele favorizează călătoriile lungi şi schimbarea filosofiilor de viaţă în care nu te mai regăseşti.

 

Scorpion

 

Fiind foarte preocupat în ultimul timp de viaţa profesională ai neglijat-o pe cea personală. Fă-i partenerului o surpriză şi invită-l în oraş. Dacă eşti singur şi nu ai mai organizat de mult o petrecere acum este momentul. Vei avea astfel ocazia să recuperezi perioada în care nu ţi-ai mai văzut prietenii. Pe de altă parte, ar fi indicat să-ţi oferi mai mult timp şi mai multe momente de relaxare. Ar fi o idee bună să faci lucruri care îţi aduc plăcere şi pe care nu le-ai mai făcut de mult.

 

Săgetător

 

Bucură-te de tot ce se întâmplă în jur şi de tot ceea ce e bun în viaţa ta, profită de faptul că vine weekendul pentru a te detaşa de grijile şi problemele apărute în săptămâna care tocmai s-a încheiat şi priveşte înainte cu curaj! Dacă simţi nevoia de relaxare, de introspecţie şi analiză a filosofiei tale de viaţă nu vei gasi un moment mai bun decât acesta. A venit momentul să te ocupi şi te tine, de starea ta de sănătate atât cea fizică cât şi cea psihică. O plimbare în aer liber ar fi un start bun.

 

Capricorn

 

Urmează o perioadă în care viaţa ta amoroasă se poate anima şi schimba iar dacă eşti într-o relaţie serioasă aceasta se poate transforma în căsătorie. E un moment potrivit să te detaşezi de încercările ultimilor doi ani, să te bucuri de tot ce ţi se întâmplă şi să fii mai optimist în ciuda problemelor fiindcă viitorul îţi surâde. Raţional fiind, ar trebui să ştii cel mai bine că ceea ce poţi face cu mintea ta chiar face o diferenţă şi că poţi schimba oricând gândurile negative cu cele pozitive.

 

Vărsător

 

Pentru transformarea ta este foarte important să lucrezi în planul mental, să începi să gândeşti pozitiv şi să alegi bucuria în locul tristeţii. Viaţa există pentru ca tu să te bucuri de ziua de azi. Sunt şanse foarte mari să-ţi schimbi în bine stilul de viaţă, să înţelegi ce îţi doreşti cu adevărat de la viaţă sau ce ar trebui modificat/schimbat. Viaţa sentimentală este foarte bine aspectată. Ai un farmec irezistibil şi poţi trezi în partenerul tău sentimente pe care nu le-a avut până acum.

 

Peşti

 

Este foarte important să ai încredere în tine şi să asculţi de sfatul prietenilor care îţi sunt alături pentru a depăşi cu bine orice situaţie. Creativitatea ta se manifestă fara limite în această perioadă. Cel mai indicat ar fi să te retragi într-un loc în care te simţi bine şi să creezi. Eşti în căutări spirituale şi asta este un lucru bun pentru regăsirea ta interioară şi care te ajută să găseşti soluţii pentru a rezolva probleme din trecut. În relaţia de cuplu lucrurile se vor schimba în bine.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Prințesa Diana a explicat adevăratul MOTIV pentru care căsnicia sa cu Charles a eșuat. A făcut mărturisirea cu puțin timp înainte de a muri
Prințesa Diana a explicat adevăratul MOTIV pentru care căsnicia sa cu Charles a eșuat. A...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum au fost surprinși
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am gaze, n-am curent, n-am apă, însă îmi place mult!”
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul zecilor de mii de lei
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe toți cei care îi jignesc familia: „Totul are o limită în viața asta. M-am săturat!”
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Uşa a zburat către mine!" Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte? Plătesc bine
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Uleiul care îți repară părul. Va crește lung și puternic
Uleiul care îți repară părul. Va crește lung și puternic
Cele mai ciudate nume de străzi din București, pe fiecare sector. Unde găsești Strada Lucifer, Intrarea Somnului sau Aleea Prevederii
Cele mai ciudate nume de străzi din București, pe fiecare sector. Unde găsești Strada Lucifer,...
Șeful Casei de Pensii a spus ADEVĂRUL. Cel mai important detaliu despre RECALCULAREA PENSIILOR
Șeful Casei de Pensii a spus ADEVĂRUL. Cel mai important detaliu despre RECALCULAREA PENSIILOR
Ultima imagine cu Costel Corduneanu în viață! Cum arăta „Stăpânul Moldovei”, înainte de a muri. Boala îl schimbase radical, dar el tot își găsea puterea să zâmbească
Ultima imagine cu Costel Corduneanu în viață! Cum arăta „Stăpânul Moldovei”, înainte de a muri....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Un oficial european avertizează cu privire la
Un oficial european avertizează cu privire la "înarmarea comerţului" în contextul creşterii tensiunilor dintre SUA...
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente sau casă. Trebuie să plătească în fiecare an
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente sau casă. Trebuie să plătească în fiecare an
Reguli noi pentru românii care obțin venituri din chirii. Cum se stabilește impozitul
Reguli noi pentru românii care obțin venituri din chirii. Cum se stabilește impozitul
Câți bani vor primi de la Pro TV Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cei trei vor fi noii jurați ai MasterChef
Câți bani vor primi de la Pro TV Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cei trei vor...
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki....
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani:
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat. Cine a vrut să îl ucidă și care este motivul
Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat....
Afacerea pe care o pot face toți românii care stau la curte. Produsul vândut de Vladimir s-a scumpit cu 45% în ultimii ani
Afacerea pe care o pot face toți românii care stau la curte. Produsul vândut de...
Ce au găsit doi români în coteţul găinilor într-o curte dintr-o comună din Mehedinţi. Șoc total, creatura avea doi metri
Ce au găsit doi români în coteţul găinilor într-o curte dintr-o comună din Mehedinţi. Șoc...