Acasă » Horoscop » HOROSCOP 4 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

HOROSCOP 4 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

De: Cancan 04/05/2016 | 07:36
HOROSCOP 4 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).
 

Berbec – O zi incitantă şi provocatoare, în care ceilalţi te pot pune la încercare atât din punct de vedere emoţional cât şi psihic! Chiar daca nu este punctul tău forte, cel mai indicat ar fi să îţi menţii calmul şi să nu te enervezi! Nu te lăsa influenţat de aceşti factori externi sau de presiunile ce vin din partea altora, ci acţionează numai după ce te simţi pregătit sau liniştit sufleteşte! Petrece  timpul alături de persoana iubită, discută, filozofează şi fă planuri de viitor. Conexiunea stabilită cu aceasta îţi va oferi certitudini cu privire la relaţie!

Taur – Arată oamenilor cu care te întâlneşti astăzi cine eşti, ceea ce faci şi felul în care gândeşti, iar dacă o vei face deschis şi sincer, ei te vor respecta şi îţi vor aprecia punctul de vedere! Lasă-te purtat de firul evenimentelor fără să analizezi ceea ce se întâmplă şi fără să intervi în modificarea lor. Ai să îţi dai seama la momentul potrivit cum se leagă lucrurile şi de ce a trebuit să se întâmple aşa!

Gemeni – Dacă felul în care te vei prezenta la un eveniment monden ce se apropie în curând este important pentru tine, este indicat ca pregătirile şi căutările toaletei să înceapă încă de pe acum, aşa că grăbeşte-te! În acelaşi timp, persoana iubită îşi doreşte să fie alături de tine, aşa că fă-i o bucurie şi petreceti-vă cât mai mult timp împreună! Puteţi stabili o nouă legătură, net superioară celei actuale, în care complicitatea şi stabilitatea sunt cuvinte cheie!

Rac – Pot surveni situaţii neaşteptate la locul de muncă sau răsturnări de situaţie în proiectele la care lucrai, aşa că pregăteşte-te, înarmează-te cu răbdare şi … nervi de oţel! Urmează o perioadă de discuţii, de dezvăluiri sau de secrete aflate din partea oamenilor cu care colaborezi! Transformă tot ceea ce ţi se pare la prima vedere rău spre avantajul tău personal! Toate se vor aşeza mai bine decât puteai să speri!

Leu – O zi foarte încărcată din punct de vedere emoţional, în care relaţia cu persoana pe care o iubeşti pare să fie blocată sau mult încetinită! Este mai bine să te detaşezi de situaţia creată şi să nu pui totul la suflet! Plimbă-te, citeşte, meditează, călătoreşte sau fă ceva care îţi face plăcere! O poţi transforma într-o zi a emoţiilor plăcute, în care orice activitate de suflet este binevenită pentru a îţi creşte starea de spirit interioară şi pentru a te calma!

Fecioară – Este indicat să te ocupi astăzi de familie, de cămin şi de cei dragi ţie, iar sensibilitatea, diplomaţia şi emoţia să primeze în faţa tuturor celorlalte sentimente! Nu te întinde mai mult decât îţi este plapuma şi nu alerga după mai mulţi iepuri în acelaşi timp, s-ar putea ca într-un final să nu te alegi cu niciunul din ei! Nu toată lumea este bine intenţionată şi nu toată lumea îţi vrea binele, aşa că acordă importanţă mai mare informaţiilor pe care le primeşti azi şi nu fi credul!

Balanţă – Fii cu băgare de seama azi, reacţiile celor din jurul tău te pot lua prin surprindere! Stai departe de scandaluri, polemici şi disensiuni! Dacă nu te simţi bine interior, dă o raită prin magazine şi fă-ţi un cadou. Starea de spirit şi energia vor urca imediat şi vor ajunge la cotele normale. Nu te încrede în zvonuri sau informaţii incomplete, ci mai bine analizează şi fă-ţi o părere proprie. În felul acesta, nu poţi da vina decât pe tine pentru unele greşeli!

Scorpion – Lucrurile nu merg ca la carte azi sau emoţiile persoanelor din jurul tău ajung la o extremă. Oricum ar fi, menţine-ţi calmul şi prezenţa de spirit, dar nu reprima ceea ce simţi! Dacă ceva te nemulţumeşte, exprimă-te şi fă-ţi cunoscută părerea în mod direct. În acest mod, ceilalţi vor ajunge să te înţeleagă mai bine, dar să se şi deschidă în faţa ta! Vei stabili o legătură mult mai puternică cu ei, iar totul va intra în normal!

Săgetător – Există un motiv pentru care lucrurile se întâmplă, aşa că nu are rost să lupţi împotriva curentului, păna la urmă tot acolo vei ajunge! Dacă te încearcă o stare de melancolie, nu o lăsa să treacă neobservată, ci încearcă să găseşti motivul pentru care te simţi aşa! Astfel, conflictul interior cu care te confrunţi va fi pe jumătate rezolvat! Implică-te în activităţi legate de suflet, de creaţie sau de hobby-urile tale, vei găsi multă linişte şi mai multă satisfacţie decât în orice altceva!

Capricorn – S-au adunat în interiorul tău mai multe emoţii reprimate ce cer să fie eliberate, aşa că lasă-ţi sentimentele să iasă la suprafaţă şi exprimă-te cât mai liber posibil. Lasă-ţi inspiraţia să te ghideze în tot ceea ce faci şi nu analiza toate lucrurile atât de amănunţit. S-ar putea să ajungi acolo unde ţi-ai propus mult mai repede decât ai fi crezut! O femeie care face parte din viaţa sau familia ta îţi poate induce stări ciudate. Nu pune la inimă orice gest sau comentariu şi detaşează-te!

Vărsător – Concentrează-te pe job, pe diplomaţie şi pe asocierea cu ceilalţi, deoarece aşa vei găsi suport şi spijin pentru rezolvarea problemelor apărute. Un prieten poate comunica eronat unele informaţii sau îţi poate aduce dezamăgiri. Sfatul este acela de a lua deciziile după bunul plac şi părerea proprie, fără să te laşi influenţat. Atunci când ceva te emoţionează până la lacrimi, nu te ascunde! Este foarte indicat să dai frâu liber sentimentelor, eliminarea lor îţi va elibera sufletul!

Peşti – Nu te lăsa afectat de incidente ce nu îţi privesc direct viaţa personală, altfel rişti să aduci o influenţă negativă asupra propriului parcurs! Comunicarea cu persoana iubită nu este favorabilă, aşa că abţine-te de la comentariile în plus sau de la judecăţile eronate, ce nu au un suport real! O zi în care intenţiile şi energia ar trebui concentrate asupra relaţiilor de la locul de muncă, înspre acei oameni cu care lucrezi! Implică-te, distribuie responsabilităţi şi comunică!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția lui s-au despărțit
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Marile celebrități ale lumii au făcut senzație la Gala Premiilor Laureus! Cum și-au făcut apariția pe covorul roșu
Marile celebrități ale lumii au făcut senzație la Gala Premiilor Laureus! Cum și-au făcut apariția...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
Angajații care vor primi primă de Paşte sau alte cadouri
Angajații care vor primi primă de Paşte sau alte cadouri
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Câți bani a strâns Selly până acum:
Câți bani a strâns Selly până acum: "Până la 18 ani am cheltuit foarte mulți...
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice