Acasă » Horoscop » HOROSCOP 6 APRILIE! Evitaţi conflictele care ar putea să apară spre finalul zilei!

HOROSCOP 6 APRILIE! Evitaţi conflictele care ar putea să apară spre finalul zilei!

De: Cancan 06/04/2016 | 08:27
HOROSCOP 6 APRILIE! Evitaţi conflictele care ar putea să apară spre finalul zilei!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec

Urmează o perioadă în care cuvintele cheie sunt comunicare, nou şi schimbare. Deşi ai avut foarte multă energie, felul în care ai gestionat această energie nu a fost cel mai corect şi poţi resimţi o oarecare apatie azi. Însă, Luna nouă de joi îţi va reîncarca bateriile. Manâncă cât mai sănătos şi fă plimbări în aer liber în pauzele de la muncă. Încearcă să revizuieşti relaţia de cuplu şi, dacă sunt aspecte tensionate, să le discuţi sincer cu partenerul pentru a lămuri unele lucruri nespuse. 

Taur

Încearcă să fii mult mai detaşat şi mai relaxat fiindcă vei rezolva problemele apărute în ultimul timp. Nu mai apleca urechea la ceea ce spun ceilalţi, tu ştii cel mai bine bine ce ai de făcut. Astrele îţi stimulează azi dorinţele şi pasiunea. Ai un tonus bun, iar ceilalţi sunt încântaţi de umorul de care dai dovadă. Este posibil chiar să cucereşti pe cineva. Începând cu această zi şi, mai ales în weekend, vei avea parte de momente plăcute, de oameni deosebiţi şi de multă apreciere şi dragoste.

Gemeni

Astăzi este important felul în care comunici cu familia şi cu cei apropiaţi, discuţiile sincere pot rezolva anumite lucruri în relaţia cu aceştia. Încearcă să nu te epuizezi prea mult fiindcă organismul tău are nevoie să-şi conserve energia, concentrează-te asupra unei singure persoane căreia să-i dedici atenţia. Această perioadă îţi aduce energie şi determinare în tot ceea ce ai de făcut şi dorinţa de a învăţa lucruri noi. Ai încredere în tine şi asta te va ajuta să rezolvi multe din lucruri.

Rac

Ai foarte mult de lucru, dar asta nu înseamnă că trebuie să neglijezi acele lucruri care îţi bucură sufletul. Este un moment favorabil în care poţi transforma un hobby într-o afacere. De asemenea, este posibil să cunoşti oameni care te pot susţine. Se anunţă o viaţă socială activă, depinde de tine dacă o fructifici. Viaţa în cuplu devine mai pasională iar, dacă eşti singur, poţi cunoaşte jumătatea. O ieşire în aer liber şi, mai ales în apropierea unei ape, te va încărca cu energia şi armonia naturii.  

Leu

Încrederea în tine e principalul factor declanşator al succesului pe plan profesional şi nu numai. Ai preocupări legate de casă, de schimbarea sau renovarea acesteia. Succesul în acest sens depinde de felul în care te dedici acestui lucru. Ai multă energie şi dorinţa de a te distra. Se anunţă evenimente şi activităţi pe care le vei face alături de prieteni şi de familie. Fie că ieşi la o cină romantică cu partenerul sau la un club cu prietenii, pregăteşte-te pentru o viaţă socială foarte activă.

Fecioară

Ai muncit foarte mult în ultima perioadă, iar rezultatele nu vor întârzia să apară, vei găsi soluţii pentru multe din probleme. Aprecierea celor din jur este foarte importantă pentru tine însă nu te descuraja dacă nu o vei primi din partea tuturor, important este să primeşti din partea cui trebuie. Reuşeşti să-ţi controlezi emoţiile, iar astrele îţi aduc confort din punct de vedere afectiv. Poţi avea satisfacţii în urma unor cursuri. Spre seară, fă-ţi timp pentru tine, relaxează-te şi odihneşte-te.

Balanţă

Întotdeauna o carte te relaxează, îţi distrage atenţia de la stresul zilnic şi îţi aduce informaţii care îţi pot schimba viziunea asupra vieţii. În această perioadă relaţiile vor avea mare importanţă pentru tine. Vei cunoaşte oameni noi şi interesanţi sau îţi poti îmbunătăţi relaţiile deja existente. Astrele îţi vor oferi posibilitatea şi capacitatea de vedea altfel lucrurile în relaţia de cuplu. Încearcă să scapi de stresul acumulat la muncă şi caută modalităţi de a-ţi reîncărca bateriile.

Scorpion

Evită conflictele cu partenerii de afaceri, în anumite situaţii e important să afli şi punctul lor de vedere. Încearcă să fii mai cooperant cu colegii fiindcă atunci când sarcinile sunt împărţite dar proiectele sunt importante este necesar să lucrezi în echipă. Atenţia ta e îndreptată către viaţa de cuplu. Susţinerea primită de la partener îţi motivează multe dintre acţiuni, arată-i că şi tu îi eşti alături. Elimină energia negativă sau încearcă să o transformi în ceva pozitiv şi constructiv.

Săgetător

Dacă treci gândurile prin filtrul emoţiilor poţi ajunge în situaţia în care te vei simţi epuizat şi nervos. Eşti mai optimist în privinţa planurilor de viitor iar prietenii te vor susţine şi îţi vor fi alături indiferent care vor fi alegerile tale. Activităţile cu familia sunt un izvor de relaxare şi energie pozitivă fie că ţin de treburi domestice sau distracţie. Dacă relaţia de cuplu nu funcţionează aşa cum îţi doreşti, astrele te îndrumă să te autoanalizezi şi să faci schimbări în acest sens. 

Capricorn

Poţi întâlni omul potrivit la locul potrivit care te poate ajuta să pui în aplicare planurile pe care nu ai avut curaj să le valorifici până acum. Ai posibilitatea să-ţi pui în valoare unele din principalele tale calităţi, tenacitatea şi stăruinţa sau să evoluezi în ceea ce priveşte statutul social. Relaţia de cuplu e pusă în prim plan de astre în această perioadă. Întreabă-te dacă mai este ceea ce îţi doreşti şi ia o decizie în acest sens. Pe de altă parte, relaţia cu familia se îmbunătăţeşte.

Vărsător

Fii cât mai organizat pentru a-ţi îndeplini cu succes sarcinile de serviciu, vei avea timp astfel şi de prieteni. Îţi plac provocările intelectuale şi discuţiile cu oameni de la care ai ce învăţa, nu refuza invitaţiile la evenimente. Încearcă să fii mai detaşat şi să nu iei personal ceea ce spun ceilalţi. Oboseala îşi spune cuvântul şi eşti puţin prea sensibil. Dacă lucrurile s-au dezechilibrat în viaţa de familie, încearcă să remediezi situaţia şi să-i asiguri de toată dragostea şi susţinerea ta.

Peşti

Îţi trebuie forţe proaspete pentru o zi ce se anunţă foarte plină. Fii mai atent la ceea ce îţi transmite corpul şi încearcă să gândeşti pozitiv pentru a nu te încărca cu energie negativă.  Simţi nevoia să fii înconjurat de oameni înţelepţi şi de încredere cu care să te sfătuieşti în privinţa unor aspecte importante ale vieţii tale. E posibil să reiei legătura cu prieteni din străinătate. După o perioadă agitată a venit momentul să descarci, prin diverse modalităţi, energia negativă acumulată.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Mai ții minte legendarul telefon NOKIA 3210?! Cu câți lei se vinde acum, în mai 2024
Mai ții minte legendarul telefon NOKIA 3210?! Cu câți lei se vinde acum, în mai...
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
INCREDIBIL! Primele imagini cu noul iubit al Simonei Halep! E un milionar cu 25 de ani mai în vârstă ca ea!
INCREDIBIL! Primele imagini cu noul iubit al Simonei Halep! E un milionar cu 25 de...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de...
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
Un bărbat dispărut fără urmă în 1998 a fost găsit sechestrat în grajdul vecinului său
Un bărbat dispărut fără urmă în 1998 a fost găsit sechestrat în grajdul vecinului său
Un bărbat a montat camere ascunse în bucătărie ca să vadă ce-i pune soția în cafea, care avea un gust tot mai ciudat
Un bărbat a montat camere ascunse în bucătărie ca să vadă ce-i pune soția în...
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?
Vero Căliman regretă plecarea din “Gașca Zurli”? „În continuare mă gândesc”. Cum se înțelege actrița cu Mirela Retegan
Vero Căliman regretă plecarea din “Gașca Zurli”? „În continuare mă gândesc”. Cum se înțelege actrița...
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”
Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu...
„A dispărut” Geta Sterp, strigăt de ajutor în mediul online! Sora lui Culiță Sterp a făcut anunțul trist în urmă cu câteva ore: „Nu știe nimeni nimic de el”
„A dispărut” Geta Sterp, strigăt de ajutor în mediul online! Sora lui Culiță Sterp a...
Vremea 20 mai - 17 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară. ANM anunţă temperaturi în creştere
Vremea 20 mai - 17 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină în mai...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
 Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Descoperire IMPORTANTĂ făcută de astronomii din ROMÂNIA! Este de valoare mondială
Descoperire IMPORTANTĂ făcută de astronomii din ROMÂNIA! Este de valoare mondială
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul...
Locul din România cu o arhitectură unică. Turiștii sunt fascinați: “Ceva deosebit”
Locul din România cu o arhitectură unică. Turiștii sunt fascinați: “Ceva deosebit”
Metoda simplă prin care obții o producție triplă de castraveți. Secretul pentru a avea o recoltă bogată în grădină
Metoda simplă prin care obții o producție triplă de castraveți. Secretul pentru a avea o...
Apare un nou ITP în România. Este obligatoriu să depuneți această cerere
Apare un nou ITP în România. Este obligatoriu să depuneți această cerere
Este jale mare în clanul Corduneanu. Ce face Beleaua Adrian după moartea liderului
Este jale mare în clanul Corduneanu. Ce face Beleaua Adrian după moartea liderului
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Zelenski a mers la Harkov în apropierea noii linii a frontului. Liderul ucrainean a descris situaţia drept extrem de dificilă
Zelenski a mers la Harkov în apropierea noii linii a frontului. Liderul ucrainean a descris...
Legea care intră în vigoare în România. Se pedepsește cu închisoare de la 1 an la 5 ani
Legea care intră în vigoare în România. Se pedepsește cu închisoare de la 1 an...
Viața la bloc: Care sunt spațiile comune ale imobilelor de locuințe. Cum se împart cheltuielie
Viața la bloc: Care sunt spațiile comune ale imobilelor de locuințe. Cum se împart cheltuielie
Cum a reușit un român să își cumpere 5 APARTAMENTE pe malul mării, în Italia. Mulți nu îl cred atunci când povestește
Cum a reușit un român să își cumpere 5 APARTAMENTE pe malul mării, în Italia....
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi...
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei...
Cum reușește Paula Seling să aibă un păr lung și strălucitor. Trucul la care apelează artista
Cum reușește Paula Seling să aibă un păr lung și strălucitor. Trucul la care apelează...
Armata puternică din Europa care va beneficia de o armă de top. Poate fi folosită pe uscat, în aer şi pe mare și poate schimba soarta unui război
Armata puternică din Europa care va beneficia de o armă de top. Poate fi folosită...
Ce se va întâmpla cu centralele de apartament în România. Orașul care le-a interzis deja, prin lege
Ce se va întâmpla cu centralele de apartament în România. Orașul care le-a interzis deja,...
×