Acasă » Horoscop » HOROSCOP 6 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

HOROSCOP 6 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

De: Cancan 06/05/2016 | 07:37
HOROSCOP 6 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).
 

Berbec

Ar fi indicat să te preocupe mai mult starea ta de bine, sănătatea, stilul de viaţă şi modul în care îţi foloseşti energia. Ai tendinţa să ajuţi pe toată lumea însă nu toţi apreciază cu adevărat intenţiile tale. Esenţial este despre cum şi unde să-ţi îndrepţi atenţia. Dacă te îndoieşti de faptul că ai sau nu de oferit ceva semnificativ, gândeşte că nimeni în afară de tine nu a avut experienţele sau temerile tale. Încearcă să fii cât mai conştient de prezent cu fiecare gând, sentiment şi senzaţie.

Taur

În această perioadă predomină atenţia îndreptată către planul profesional. Este un moment bun în care să pui pe hârtie o idee de afacere în care să-ţi foloseşti talentele şi resursele native. Cu tenacitate şi răbdare vei reuşi să rezolvi tot ceea ce ţi-ai propus. Verifică aplicabilitatea proiectului pe care vrei să-l iniţiezi şi regândeşte strategia. Poţi învăţa de la primăvară să-ţi deschizi inima, să înfloreşti, poţi învăţa entuziasmul de a crea şi bucuria de a trăi. Şi apoi să le pui în practică.

Gemeni

Este foarte important în această perioadă să-ţi foloseşti şi să-ţi canalizezi corect şi constructiv energia, mai ales în reanalizarea, revizuirea şi verificarea actelor şi a proiectelor. Ar fi indicat să preiei iniţiativa şi să nu aştepţi ca ceilalţi să facă ceva pentru tine şi să acţionezi pentru a-ţi atinge obiectivele propuse. Încearcă să nu te aventurezi în acţiuni sau situaţii care implică mare risc sau în activităţi ce duc către extravaganţă. Investeşte mai bine în confort şi comoditate.

Rac

Sfatul pentru această perioadă este acela de a fi mai atent în lucrul cu actele, de a verifica contractele înainte de a le semna şi de a nu-ţi programa întâlniri importante. Integrează-ţi vocaţia în ceea ce faci, fie că este o slujbă cu normă întreagă sau parţială, sau chiar ca un hobby pe care să îl practici în fiecare zi. Încearcă să eviţi critica cât poţi de mult şi să fii mai atent la modul în care te exprimi, gândeşte mai relaxat şi mai detaşat având o privire de ansamblu asupra lucrurilor.

Leu

Urmează o perioadă de evaluare a relaţiilor, fie cu partenerii de afaceri fie cu partenerul de viaţă, a muncii pe care o depui şi a bugetului. Încearcă să fii mai prudent cu cheltuielile. Dacă ai investiţii de făcut ar fi indicat să le amâni puţin. Astăzi eşti plin de energie şi transmiţi acest lucru celor din jur. Colegii vor aprecia ajutorul tău şi spiritul de echipă de care dai dovadă şi chiar iniţiativa ta în ceea ce priveşte schimbările sau amenajările pe care vrei să le faci la birou. 

Fecioară

Ar fi bine să înţelegi că nu le poţi face singur pe toate şi că, de multe ori, munca în echipă sau ajutorul cerut e binevenit. Orientează-te către sine şi starea ta de bine mai degrabă decât către implicarea în problemele partenerilor. Dacă o persoană îţi povesteşte o întâmplare tristă sau îţi vorbeşte despre neajunsuri, evită să te implici emoţional sau să preiei din griji. Dacă trăieşti permanent un conflict între ceea ce îţi doreşti cu adevărat şi ceea ce faci ar trebui să înveţi să mai spui şi nu.

Balanţă

În această perioadă ar fi recomandat să fii mult mai serios şi mai prudent în ceea ce priveşte munca şi actele. Pe de altă parte, oricât ai avea de lucru, încearcă să nu neglijezi starea de sănătate şi tot ce ţine de bunăstarea ta. Fă pauze din când în când. Dacă te simţi blocat şi crezi ca viaţa ta nu e în momentul ăsta cum ţi-ai fi dorit, îngrijorarea sau frustrarea nu te ajută să schimbi ceva. Avem curajul să ne afirmăm ţelul sau misiunea în viaţă, mergem noi pe urmele acestei posibilităţi?

Scorpion

În această perioadă îndreaptă-ţi atenţia spre planurile pe care le-ai făcut sau chiar iniţiat la început de an. Verifică-le aplicabilitatea, reanalizează, recalculează şi evaluează riscurile. Astăzi încearcă să fii mai detaşat în privinţa situaţiilor care pot apărea la birou sau a discuţiilor dintre colegi. Ceea ce se întâmplă nu are legătură cu tine. Este posibil ca mintea să-ţi fie inundată cu informaţii lipsite de valoare şi care te fac să nu mai vezi ceea ce este real şi bun pentru tine.

Săgetător

Ai o perioadă în care ai energie şi putere de muncă. Important e să încerci să o gestionezi corect şi să şi foloseşti această energie. Ai multe de făcut la birou dar, dacă te organizezi mai bine, poţi fi mai eficient, îţi îndeplineşti sarcinile mai bine şi mai repede. Încearcă să fii prudent şi mai atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău, în mod special cu partenerii de afaceri. Nu face greşeala de a te întoarce în trecut şi de a face comparaţii în detrimentul prezentului. Nu mai eşti acelaşi de atunci.

Capricorn

Obiectivul acestei zilei este acela de a încerca să fii mai detaşat, mai relaxat cu tine însuţi şi mai puţin perfecţionist sau doritor de control. Astăzi ar fi indicat să ai curajul de a te exprima, de a te spune şi de a te arăta pe tine aşa cum eşti şi de a-ţi expune ideile născute din propriul tău adevăr. Analizează-te şi observă dacă ai curaj să-ţi afirmi ţelurile, misiunea în viaţă, acel lucru care te inviorează şi care îţi oferă putere. Dacă nu, gândeşte-te la o schimbare de atitudine.

Vărsător

Încearcă să faci distincţie între calitate şi cantitate mai ales în ce priveşte relaţiile. E un moment potrivit pentru a analiza şi, eventual, pentru a revizui din punct de vedere financiar şi al resurselor materiale orice parteneriat. Fii atent la felul în care îţi foloseşti energia cu cei din jurul tău, poate ar trebui să te îndepărtezi de unii. Dacă viaţa nu mai arată ca imaginea pe care o aveai în minte şi lucrurile par că nu mai decurg normal, gândeşte că poate fi doar o percepţie eronată.

Peşti

Astăzi ar fi indicat să-ţi începi ziua cu optimism, adoptând o atitudine pozitivă şi afişând un zâmbet larg pentru că, în acest fel, ţi se vor deschide mai multe uşi. Încearcă să fii cât mai deschis cu oamenii din jur, atât cu colegii de muncă sau colaboratorii cât şi cu orice persoană cu care intri în contact. Astfel, poţi învăţa multe lucruri noi. Cheia pentru a face faţă schimbării este de a înţelege că zona ta de confort nu ţine de condiţiile exterioare, ci de un loc special dinlăuntrul tău.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...