Acasă » Horoscop » HOROSCOP 9 APRILIE: Află ce zodie trebuie să acorde mai multă importanţă sănătăţii

HOROSCOP 9 APRILIE: Află ce zodie trebuie să acorde mai multă importanţă sănătăţii

De: Cancan 09/04/2016 | 08:49
HOROSCOP 9 APRILIE: Află ce zodie trebuie să acorde mai multă importanţă sănătăţii

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).
 

Berbec

Atunci când ţi se întâmplă ceva neplăcut în viaţă, indicat e să gândeşti că va trece oricum. Nu acorda prea multă atenţie acestui lucru, doar învaţă ce poţi din situaţia respectivă. Introspectează-te pentru a afla ce se întâmplă exact cu tine în acest moment şi fă schimbări. Acest lucru te va ajuta să te înţelegi mai bine şi cu ceilalţi. În weekend, orice schimbare de look este binevenită şi vei face furori, starea ta de spirit se va îmbunătăţi, iar planul relaţional se va revigora vazând cu ochii.

Taur

Astrele te favorizează în această perioadă şi ai mari şanse să devii vedeta grupului de prieteni. Fiind foarte carismatic, cucereşti inima oricui şi reuşeşti în tot ceea ce-ţi propui să faci. Este foarte posibil să fii mai ancorat în prezent şi mai atent la dorinţele şi nevoile tale. Poţi face multe lucruri care să aducă bucurie sufletului tău. Astăzi îţi este benefică orice activitate care ţine de îngrijirea corporală, de sănătatea minţii şi a sufletului şi care poate bucura copilul din tine.

Gemeni

Astăzi eşti destul de aiurit şi ar fi indicat să fii mai atent şi mai prudent, mai ales când eşti în trafic. Menajează-ţi sănătatea, în special pe cea psihică. Încearcă să găseşti modalităţi sau activităţi care să te ajute să-ţi limpezeşti mintea de gânduri negative, poate chiar o ieşire cu prietenii ar fi indicată şi te-ar ajuta în acest sens. Fii conştient de felul în care respiri, de alimentele pe care la consumi, observă cerul, ascultă vântul. Aceste lucruri mici alungă emoţiile negative.

Rac

Dacă eşti nemulţumit de relaţia în care te afli, cel mai bine ar fi să discuţi cu partenerul despre dorinţele şi nevoile tale. Evită certuri de care să-ţi pară rău mai târziu. Poţi transforma această zi într-una foarte romantică. Astrele favorizează planul relaţional şi te ajută să creezi o întâlnire foarte pasională aşa că acţionează în acest sens. Vei începe săptămâna cu alt tonus şi vei da un ton pozitiv gândurilor tale şi tuturor activităţilor pe care le ai de făcut fie că-ţi plac sau nu.

Leu

Spargerea rutinei zilnice te poate ajuta să găseşti supape naturale de eliberare fizică. Ai nevoie de varietate iar mişcarea în aer liber este întotdeauna binevenită. Încearcă să acorzi mai mult timp hobby-urilor tale sau chiar să citeşti cărţi de dezvoltare personală care să te ajute să te descoperi şi să-ţi fructifici potenţialul la maxim. La sfârşitul zilei urmăreşte câteva minute din filmele de comedie preferate. Astfel, poţi uita de griji şi vei aştepta ziua urmatoare cu o atitudine mult mai pozitivă.

Fecioară

Dacă de multe ori ţi se pare dificil să mulţumeşti pe toată lumea ar trebui să ştii ca ai dreptul să nu fii mereu disponibil pentru persoanele care te pot indispune. Iar dacă faptul că nu mai ai disponibilitatea de a accepta lucruri care te deranjează crează tensiuni în relaţia cu partenerul, ar indicat să-ţi exprimi nemulţumirile. În acest weekend poţi alege diverse metode de meditaţie şi reconectare care nici nu trebuie să dureze prea mult şi de care te poţi bucura în confortul casei tale.

Balanţă

Viaţa de cuplu sau chestiuni legate de copii te preocupă mult în această perioadă. Schimbări pozitive pot apărea în acest domeniu şi în căminul tău. Dacă eşti singur şi eşti în căutarea perechii potrivite, pregăteşte-te pentru surprize plăcute în această perioadă. Important este să fii pe fază. Sunt cu siguranţă multe lucruri pe care le poţi face încă de pe acum, pentru a începe să te bucuri mai mult de frumuseţea vieţii şi a primăverii.

Scorpion

Dacă te simţi puţin depăşit de situaţie şi nemulţumit de această perioadă, opreşte-te puţin şi priveşte totuşi la tot ceea ce ai realizat în ultimul timp. În acest weekend ai şansa să participi la o gramadă de evenimente şi proiecte care, în final, îţi vor aduce multă satisfacţie şi chiar recompense financiare. Spre seară, încearcă să îţi dai seama ce anume a produs disensiunile din cuplu din ultima perioadă. Acordă mai mult timp partenerului şi, astfel, poţi afla şi care sunt nemulţumirile lui. 

Săgetător

Deşi vrei să fii la curent cu evenimentele care se întâmplă în lume, uneori câteva titluri sunt suficiente pentru a ţine pasul cu noutăţile şi a fi suficient de informat. Astăzi eşti foarte carismatic şi reuşeşti să te faci plăcut de toată lumea. Este posibil să şi faci unele cuceriri la un eveniment la care vei participa. Încearcă să-ţi acorzi mai mult timp pentru tine şi pentru sufletul tău, pentru lucrurile care te bucură. Poţi începe prin a controla numărul de persoane negative din viaţa ta.

Capricorn

Viaţa nu este perfectă şi de multe ori te poţi confrunta cu situaţii negative, însă atunci când faci eforturi să dezvolţi o atitudine pozitivă poţi trece mult mai uşor peste ele. Circumstanţele exterioare depind mult de starea noastră de spirit iar caracterul şi puterea ta se relevă prin manifestarea lui în astfel de circumstanţe. În acest weekend, atmosfera tensionată din cuplu se va schimba dacă aveţi o discuţie deschisă şi dacă abordaţi lucrurile cu mai multă înţelegere unul faţă de celălalt.

Vărsător

Astrele sunt de partea ta în orice acţiune pe care vrei să o întreprinzi astăzi. Important este însă să ai şi curaj să acţionezi şi să pui în aplicare planurile. Încearcă să acorzi mai multă atenţie nevoilor şi cerinţelor corpului tău. Dacă acesta are nevoie de odihnă, odihneşte-te. Nu lăsa stresul să-ţi conducă viaţa. Orice activitate pe care o faci împreună cu familia îţi poate aduce foarte multă energie şi bunădispoziţie dacă reuşeşti să laşi copilul din tine să se manifeste şi să se bucure. 

Peşti

Când se pune problema deţinerii controlului asupra propriei vieţi, ar fi indicat să fii stăpân pe tine mai ales când ai tendinţa să treci gândirea prin filtrul emoţiilor. Este posibil ca partenerul să aibă nevoie de sprijinul tău. Pentru a avea un weekend liniştit, o discuţie despre cerinţele acestuia şi cât eşti tu capabil să-l sprijini, ar fi foarte indicată. Câteodată este necesar să te împarţi între prieteni şi partener. Fiecare în parte are nevoie de atenţia şi timpul tău, important e să-i împaci.

 

 

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț a făcut actrița odată cu postarea fotografiilor
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...