I-a dat replica de la distanţă la o postare făcută pe Facebook! Cum a ”înţepat-o” Andreea Marin pe Răduleasca

Publicat: 29/05/2017 | 00:00

Când credeam că Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin se vor linişti după finalul emisiunii al cărei platou au fost nevoite să-l împartă, cele două îşi continuă „înţepăturile” în spaţiul virtual. De această dată, fardurile sunt cele care le-au alimentat contrele, aşa cum a descoperit CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Răduleasca a susţinut că e o prostie ca doamnele să se fotografieze fără machiaj. Andreea Marin a postat, mai apoi, o fotografie în care apare fără pic de machiaj şi a încurajat naturaleţea. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Orice ar face, cele două doamne nu sunt deloc compatibile, iar ideologiile lor se contrazic vehement. Una-i divă, alta-i zână, dar când se ciocnesc ies scântei asemeni unor reacţii chimice periculoase. Tot de la chimie a pornit şi cea mai recentă dispută.

Mihaela Rădulescu este de părere că doar femeile sub 20 de ani pot apărea în public nemachiate şi că este o prostie campania în care doamnele se fotografiază naturale. Ba mai mult, Răduleasca susţine că este dependentă de cumnata ei, care îi este totodată make up artist-ul personal. (VEZI ŞI: Cum arată ANDREEA MARIN fără machiaj! Fanii au fost impresionaţi: „Eşti superbă”)

Mihaela se declară dependentă de cumnata ei în ceea ce priveşte machiajul
Mihaela se declară dependentă de cumnata ei în ceea ce priveşte machiajul

“Nimeni nu e perfect, însă cu o stare de spirit bună, cu un machiaj grozav, cu un păr sănătos şi cu câteva diamante poţi arăta senzaţional. Întotdeauna cu machiaj. Dacă nu aveţi sub 20 de ani, atunci opriţi această prostie cu «no make-up»”, a scris Răduleasca pe contul ei de socializare. (CITEŞTE ŞI: Andreea Marin ştie cum s-a creat conflictul dintre Mihaela Rădulescu şi ea: „Din pricina…”)

Andreea Marin:
Andreea Marin: „Lăsăm să iasă la lumină frumuseţea reală din noi”

Dacă Mihaela, la 47 de ani, nu mai are curaj să-şi arate operaţiile estetice fără o mască suplimentară, zâna se afişează şi fără praf de pudră. La câteva zile de la postarea Mihaelei, Andreea s-a fotografiat fără pic de machiaj şi a început, totodată, o campanie pentru naturaleţe. (VEZI ŞI: Andreea Marin, reacţie după ce a văzut imaginile cu Tuncay şi asistenta acestuia publicate de CANCAN.ro, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. „Este un…”)

„Fără filtre, efecte sau machiaj, suntem diferite. Dar lăsăm să iasă la lumină frumuseţea reală din noi. Şi e de ajuns. Fără măşti si «decoraţiuni» suplimentare, atunci când simţim „, a scris Andreea Marin. (CITEŞTE AICI: Cum a reacţionat ANDREEA MARIN când a fost îndemnată să nu apeleze la operaţii estetice!)