Ideea ingenioasă a unui șofer din Iași de a economisi bani după ce și-a zgâriat mașina

Publicat: 02/09/2018 | 11:54
Ideea ingenioasă a unui șofer din Iași de a economisi bani după ce și-a zgâriat mașina

Un șofer din Iași a avut o idee ingenioasă după ce și-a zgâriat rău mașina. Bărbatul a cumpărat un abțibild cu un personaj dintr-un anime (desen animat japonez n.r) și a făcut să pară că zgțrietura este și ea parte din „opera de artă” lipită pe autoturism. Stickerele auto au devenit o modă, așa că internauții s-au arătat încântați de ideea bărbatului. 

„Un mod de a economisi bănuți”, a scris bărbatul în dreptul imaginilor. El le-a arătat internauților fotografii cu mașina lui, înainte și după să îi pună respectivul sticker auto. Oameni au sărit să îl întrebe de unde are abțibildul, dar alții l-au luat peste picior.

„Dacă găsesc un sticker din acesta economisesc 300 de lei! Help!”, „Fain”, „Dacă ai 10 ani..”, „Asta e chiar foarte inteligentă”,Mie unul sincer nu mi-ar plăcea să știu că mașina e zgâriată, dar nici animaâia nu îi văd rostul pe mașină”, „Foarte inteligent,in plus destul de interesant as zice eu”, Faci mașina plină cu desene”, „Șmecher tare.. De unde fac rost de abțibild din ăla?”, „ Woow tare de tot!”, au reacționat internauții.

 

Citește și...