Imagini cutremurătoare de azi noapte. SALAM a cântat la căpătâiul ”Regelui României”!

Publicat: 15/04/2016 | 08:27

E durere mare în lumea interlopă! Temutul cap mafiot din anii ‘90, Fane Spoitoru, este plâns de mii de oameni. Azi noapte, la priveghiul interlopului, reporterii CANCAN.ro au filmat scene tulburătoare.

Florin Salam a cântat la căpătâiul celui pe care l-a numit ”Regele României”! ”Singurul om cu care puteam să vorbesc despre orice este omul ăsta care a murit! Cât e de şmecher, pentru mine nu era şmecher, era prietenul meu, era fratele meu, era tatăl finei mele şi îmi dădea voie să spun ce simt. Am văzut milioane de oameni şi ştiu ce vorbesc… Am venit toţi la Regele României, la Fane, Dumnezeu să-l odihnească! Cei care suntem aici suntem pentru Regele României, Naşul României, Fane Spoitoru”, şi-a începutul manelistul dedicaţiile pentru interlop.

Florin Salam a făcut dedicaţii pentru... ”Fane Spoitoru, Regele României, Naşul Romîniei”!
Florin Salam a făcut dedicaţii pentru… ”Fane Spoitoru, Regele României, Naşul Romîniei”!

Depus într-un sicriu care a costat 7.000 de euro (fiind dotat cu aer condiţionat şi cu o trapă pentru ca defunctul să poată fi văzut), Fane Spoitoru va fi ţinut trei zile într-un cort uriaş amplasat la periferia Bucureştilor, la Cernica, pentru ca toţi camarazii săi să-şi poată lua ”Adio!” de la el.

IMAGINI EXCLUSIVE. Soţia lui Fane Spoitoru nu s-a dezlipit toată noaptea de sicriul în care a fost depus interlopul
IMAGINI EXCLUSIVE. Soţia lui Fane Spoitoru nu s-a dezlipit toată noaptea de sicriul în care a fost depus interlopul

Nuredin Beinur, Aurică Papuaşu, Mali Spoitoru, membri ai clanului Caranilor, dar şi mulţi alţi interlopi au ţinut să fie prezenţi şi ei la priveghi. După miezul nopţii, Dănuţ Udilă, zis Vancică, a ajuns la cortul unde se află sicriul lui Spoitoru aducând o coroană de flori înaltă de… 5 metri, care ar putea intra lejer în ”Cartea Recordurilor”! De altfel, şi fraţii Nuţu şi Sile Cămătaru (aflaţi în închisoare) şi-au trimis ”locotenenţii” ca să depună coroane la căpătâiul lui Fane

Dănuţ Udilă a venit cu o coroană de flori înaltă de... 5 metri
Dănuţ Udilă a venit cu o coroană de flori înaltă de… 5 metri

În tot acest timp, văduva a stat ”lipită” de sicriu. Îşi plângea soţul, flancată de bodyguarzi pentru ca nimeni să nu o tulbure. În clipa în care s-a dat OK-ul că poate începe ”pelerinajul” la sicriu, soţia lui Fane a făcut discret câţiva paşi înapoi, iar  un bărbat s-a postat lângă catafalc cu o bucată de cârpă în mână. După ce interlopii treceau, rând pe rând, să-şi ia rămas bun de la Spoitoru şi pupau geamul sicriului, bărbatul ştergea atent fiecare centimetru de sticlă!

Interlopul ”Rândunică” şi Ion Talent (tatăl lui Pepe) au fost şi ei la priveghiul din prima noapte
Interlopul ”Rândunică” şi Ion Talent (tatăl lui Pepe) au fost şi ei la priveghiul din prima noapte

În paralel, pe un ecran uriaş rulau imagini cu Fane Spoitoru, soţia şi copiii săi. Toţi cei aflaţi la mese s-au ridicat în picioare şi au aplaudat secunde în şir în clipa în care s-au succedat fotografii de la nunta interlopului cu Elena. Emoţionantul moment a fost întrerupt de la microfon: ”Dumnezeu să-l odihnească acolo în Ceruri pe Fane, legenda României, Naşul Ţării Româneşti!

Vechiul prieten al lui Fane Spoitoru, Aurică Papuaşu, a avut întreaga seară ochii în lacrimi
Vechiul prieten al lui Fane Spoitoru, Aurică Papuaşu, a avut întreaga seară ochii în lacrimi

N-a fost ploaie de bani, însă teancuri de bancnote însoţeau discret fiecare dedicaţie făcută de rudele sau de camarazii de-o viaţă ai defunctului. Chiar şi Migdale (fratele lui Fane) a transmis, din închisoare, un mesaj tuturor, prin vocea lui Salam: ”Din partea lui Migdale… I-auzi! Pentru frăţiorul lui… .

RĂMÂI PE CANCAN.ro ca să afli detalii uluitoare despre funeraliile ”Faraonului”!

Adrian Nicolae

Citește și...