Imagini exclusive! MĂDĂLINA GHENEA şi micuţa ei s-au externat din spital

Publicat: 07/04/2017 | 00:00

În această noapte, proaspăta mămică Mădălina Ghenea s-a externat din clinica privată din Capitală în care a adus-o pe lume pe fetiţa ei şi a lui Matei Stratan.

Mădălina işi ţine strâns bebeluşul în braţe
Mădălina işi ţine strâns bebeluşul în braţe

UPDATE 01:10 – Actriţa a ieşit din spital îmbrăcată într-o rochiţă subţire, în pofida temperaturilor scăzute de afară, ţinându-şi strâns fetiţa la piept. Matei Stratan şi tatăl său nu au apărut să o întâmpine pe actriţă, aşteptând cel mai probabil ca aceasta să sosească cu bine acasă

Şoferul a demarat în trombă, s-o protejeze pe Mădălina de camerele jurnaliştilor
Şoferul a demarat în trombă, s-o protejeze pe Mădălina de camerele jurnaliştilor

UPDATE 01:06 – Mădălina Ghenea s-a externat din spital cu fetiţa ei. Şoferul a demarat în trombă, încercând să o ferească pe cât de mult posibil pe actriţă de aparatele foto.

Matei nu-şi poate lua ochii de la fetiţa lui
Matei nu-şi poate lua ochii de la fetiţa lui

UPDATE 00:43 – La spital a sosit momentan doar maşina familiei Stratan, condusă de un şofer. Acesta a purtat o discuţie destul de lungă la telefon, cel mai probabil cu Matei şi tatăl acestuia.

Mădălina Ghenea, care în urmă cu câteva zile a devenit mămică, după un travaliu de 11 ore, a decis să se externeze din clinica privată din Capitală, acolo unde a adus-o pe lume pe fetiţa ei. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, are toate detaliile de la faţa locului şi vă prezintă imagini în exclusivitate cu proaspăta mămică celebră. De asemenea, momentul în care manechinul a ales să părăsească spitalul a fost după miezul nopţii, atunci când în faţa clinicii private a ajuns un apropiat al familiei, aflat la volanul unui Range Rover de culoare neagră.

Mădălina Ghenea a devenit mămică pentru prima oară, iar iubitul ei, milionarul Matei Stratan este un tătic de fetiţă extrem de fericit! (vezi AICI primele imagini cu Matei după ce a devenit părinte) Cei doi au luat pe toată lumea prin surprindere fiindcă au ţinut sarcina ascunsă tocmai până în luna a opta, venind apoi în România pentru ca Mădălina să nască pe plaiurile natale. (detalii AICI) Discreţia lor însă a mers mult mai departe imediat după venirea pe lume a fetiţei, iar CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, v-a oferit AICI toate detaliile!