IMAGINI EXCLUSIVE. Scos ca din cutie, Traian Băsescu a avut o întâlnire ca pe vremuri. Preşedintele a luat un prânz intim cu ”Lady in red”! Cei doi au părăsit restaurantul separat: mai întâi fostul şef al statului, apoi doamna…

Publicat: 05/11/2017 | 23:35

Traian Băsescu a ieşit să ia prânzul, la un local de lux din nordul Capitalei cu... nimeni alta decât fosta sa consilieră prezidenţială, Elena Udrea! Îmbrăcat la patru ace, fostul şef al statului a părăsit primul localul, după întâlnire, fiind urmat de fosta sexy-deputată. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, publică imaginile exclusive! (VEZI ŞI: Emoţii pentru Elena Udrea. A fost coborâtă din avion din cauza... Prima reacţie a blondei)

Traian Băsescu a fost flancat de SPP-işti la ieşirea din local, urcând într-o limuzină Mercedes, deşi, în perioada în care era şef al statului, obişnuia să fie văzut la volanul unei Dacii, fie ea Logan sau Duster. La scurt timp după fostul preşedinte al României, a părăsit localul şi Elena Udrea, urcându-se, la fel ca Traian Băsescu, tot într-o limuzină Mercedes. A fost o întâlnire ca pe vremuri, atunci când Traian Băsescu era preşedinte al României, iar Elena Udrea şeful Cancelariei prezidenţiale, numai că atunci cei doi se întâlneau mult mai des, prin prisma funcţiilor pe care le deţineau.

Elena Udrea a demonstrat încă o dată, dacă mai era nevoie, că arată foarte bine la cei aproape 44 de ani, pe care îi va împlini a doua zi de Crăciun. „Blonda de la Cotroceni”, cum era numită Elena Udrea atunci când era consiliera prezidenţială a lui Traian Băsescu, a ales o ţinută foarte sexy pentru întâlnirea cu fostul şef al statului, atât vestimentaţia, cât şi pantofii fiind de culoare roşie. La ţinuta în întregime roşie, Elena Udrea a asortat o geantă neagră. Ce mai, un outfit care nouă ni se pare impecabil, dar verdictul pentru ţinuta Elenei Udrea îl lăsăm în seama site-ului nr. 1 de fashion-editing din România, Verdict.ro.

Elena Udrea şi Traian Băsescu au fost văzuţi şi la începutul anului luând masa împreună la un restaurant din Capitală. A fost şi atunci tot prânzul, ne explica fostul ministru al Turismului. „A fost prânzul, nu a fost cina. Sunt atâtea lucruri de discutat în perioada aceasta, încât cred că este bine ca oamenii care cunosc ce se întâmplă să mai stea de vorbă şi cred că, în general, este bine să avem dialog pentru că zilele acestea sunt foarte grele pentru ţară, pentru societate. Ne vedem destul de des, nu a fost, aşa, o revedere, ne vedem aproape lunar”, declara Elena Udrea în exclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din lume, despre întâlnirea cu Traian Băsescu. (VEZI ŞI: Elena Udrea şi Traian Băsescu, invitaţi surpriză la nunta cu 7.000 de invitaţi din Maramureş! Fosta blondă de la Cotroceni a venit fără logodnic, dar a dansat cu…)

Cariera politică a Elenei Udrea, strâns legată de Traian Băsescu

De profesie avocat, absolventă a Universităţii Creştine „Dimitrie Cantemir” din Capitală, Elena Udrea a avut o ascensiune fulminantă în politică după ce Traian Băsescu a devenit preşedintele României. Şefă a Cancelariei prezidenţiale între februarie şi octombrie 2005, Elena Udrea a devenit ulterior ministru al Turismului. A deţinut această funcţie în două guverne conduse de Emil Boc: între 22 decembrie 2008 şi 23 decembrie 2009 şi între 23 decembrie 2009 şi 9 februarie 2012. Ministerul Turismului devine, în al doilea mandat de ministru al Elenei Udrea, al Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Din 2008 până în 2016, Elena Udrea a fost deputat. A candidat ca independent la alegerile parlamentare din decembrie 2016, însă nu a mai reuşit să intre în Parlament.

Elena Udrea formează în prezent un cuplu cu tânărul Adrian Alexandrov, care a cochetat cu modellingul. Fosta „Blondă de la Cotroceni” a fost căsătorită timp de 10 ani, între 2003 şi 2013, cu multimilionarul Dorin Cocoş. (VEZI ŞI: Fostul soţ al Elenei Udrea a părăsit închisoarea şi… Imagini în exclusivitate. Ce a făcut milionarul în primele ore de libertate)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...