IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE: Văduva multimiliardarului Adamescu, păzită până-n dinţi la plimbare cu un căţel de buzunar!

Publicat: 22/05/2017 | 00:00

Văduva lui Dan Adamescu pare să îşi fi făcut o obişnuinţă din faptul că oriunde ar merge e păzită mai ceva ca preşedintele unei ţări. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a întâlnit-o pe Carmen Adamescu în momentul în care a ieşit la plimbare cu animăluţul ei de companie. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Carmen Palade Adamescu a mers, zilele trecute, alături de o prietenă, dar şi de cei doi bodyguarzi pe care îi are în „subordine“, la o plimbare prin zona Aviatorilor a Capitalei. Văduva multimiliardarului Adamescu a dat o tură pe străduţele de pe lângă Piaţa Dorobanţi. La un moment dat, însă, a avut ceva de furcă din pricina micului patruped, un bichon alb. (VEZI AICI: Văduva şi fiul miliardarului Dan Adamescu, mare scandal – faza pe bibelouri. Poliţia a intervenit)

Ne referim la faptul că văduva lui Dan Adamescu a trebuit să ducă o adevărată muncă de convingere cu adorabilul căţel de buzunar, în clipa în care el nu mai voia să se mişte şi s-a aşezat pe burtă, cu chef de joacă.

Bărbaţii care îi asigură paza au urmat-o îndeaproape, aşa cum se vede în imaginile prezentate în exclusivitate de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA. Totodată, unul dintre bodyguarzi a avut mare grijă să nu fie văzut de Carmen Adamescu în clipa în care şi-a aprins o ţigară. Când doamna se mai întorcea din când în când spre el, bodyguardul „palma“ ţigara în cel mai elegant mod cu putinţă. Din când în când, îşi ducea la spate mâna în care avea ţigara, după care revenea la normal şi mai trăgea cu sete un fum, când simţea că e „în siguranţă“. (CITEŞTE ŞI: ”Săgeata” miliardarului Adamescu a ”dezbrăcat-o” pe MILF-etă de 100.000 €)

Când patrupedul a devenit uşor „insubordonat“, Carmen Adamescu l-a luat în braţe, pentru a putea admira în voie casele din zonă, dar şi pentru a purta o discuţie în tihnă cu însoţitoarea sa. Bodyguarzii şi-au făcut treaba cu brio, aşa cum doar în filmele cu agenţii serviciilor secrete se poate vedea. Au fost mereu în alertă, au studiat constant împrejurimile şi au „scanat“ orice posibilă ameninţare. (Vezi AICI cum a mers Carmen Adamescu la coafor, păzită mai ceva ca un şef de stat).

Carmen Adamescu a avut în preajma sa doi bodyguarzi, câtă vreme s-a plimbat alături de amica sa
Carmen Adamescu a avut în preajma sa doi bodyguarzi, câtă vreme s-a plimbat alături de amica sa

Dan Adamescu s-a stins la începutul acestui an şi a fost condus pe ultimul drum de zeci de persoane. Carmen Adamescu se afla în proces de divorţ cu omul de afaceri, cerându-i jumătate din averea din acel moment, aproximată la 800 de milioane de euro (Citeşte AICI ce s-a întâmplat în prima rundă din războiul pentru averea de un miliard de euro a lui Dan Adamescu).

Deşi Carmen Adamescu a fost cea care a introdus acţiunea de divorţ de Dan Adamescu, iar instanţa a aprobat cererea, permiţându-i inclusiv să-şi reia numele de dinainte de căsătorie, Palade, legal ea era în continuare soţia multimiliardarului atunci când el a murit, pentru că decizia instanţei nu era definitivă, iar taxa de timbru, în valoare de 50 de milioane de euro, nu a fost achitată la timp.