IMAGINI ÎN PREMIERĂ. A aterizat la Bucureşti, a făcut prezenţa la eveniment şi… Faimosul Philipp Plein s-a ”baricadat” la Marriott cu o „echipă” top. Printre fete şi o super cunoscută vedetă tv!

Publicat: 30/09/2017 | 00:00

Flavio Briatore, fostul boss de la Formula 1 şi actualmente patron al lanţului Billionaire Couture, a venit, joi seară, alături de celebrul designer Philipp Plein, la Bucureşti. După eveniment, a avut loc o cină exclusivistă, organizată chiar de fostul iubit al Mădălinei Ghenea şi al Andreei Sasu, la care a participat o echipă de fete top, din care a făcut parte şi cunoscuta jurată de la "Bravo, ai stil!" Raluca Bădulescu, dar şi o cunoscută fostă prezentatoare de la noi. (Citeşte doar pe CANCAN.ro: Raluca Bădulescu a luat cina cu Philipp Plein: „Am fost foarte onorată!”)

Plein şi Briatore au făcut prezenţa la evenimentul de lansare, despre care v-am oferit AICI detalii exclusive, apoi s-au distrat pe cinste după ce s-au „baricadat” în cel mai luxos restaurant din Marriott, lucru uşor de înţeles dată fiind compania doamnelor şi domnişoarelor care şi-au scos farmecele la înaintare în prezenţa celor doi milionari. 

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă oferă acum detaliile fabuloase despre noaptea de pomină, dar şi despre modul fulminant în care a încheiat seara Philipp Plein, lucru confirmat chiar de către sursele noastre de încredere DAS (Departamentul de Anchete Speciale)!

Philipp Plein s-a despărţit de Andreea Sasu, însă la Bucureşti a venit fără noua iubită
Philipp Plein s-a despărţit de Andreea Sasu, însă la Bucureşti a venit fără noua iubită

Pregătirile au început chiar de la hotel, acolo unde s-au strâns invitatele, rând pe rând, echipa urcând apoi la etajul 1 al hotelului în care a şi avut loc petrecerea de lansare, care a strâns o mulţime de vedete dornice să îi cunoască personal pe cei doi. Masă mare, distracţie de pomină, vin alb pentru Briatore şi doar nişte băuturi carbogazoase fără zahăr pentru Plein, care se pregătea deja să termine cu succes seara.

Nu mică le-a fost mirarea celor prezenţi să vadă că fostul logodnic al Mădălinei Ghenea şi al Andreei Sasu a venit singurel, fără să fie însoţit de Morgan, femeia cu care a înlocuit-o rapid pe Sasu. (Citeşte doar pe CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România;  Philipp Plein, primele declaraţii despre femeile din România! Ce spune despre tatuajele făcute Mădălinei Ghenea şi Andreei Sasu)

De altfel, chiar şi atunci când era deja de o lună cu Morgan Brittany Osman, Plein nu a rezistat tentaţiei şi a încercat să se împace cu modelul român, aşa cum vă povestea CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România AICI! Şi de data aceasta, Philipp a demonstrat că este un bărbat căruia îi place distracţia, dar şi femeile frumoase, fiindcă faimosul designer german s-a abţinut de la alcool în preajma fetelor.

Philipp şi Flavio Briatore s-au distrat pe cinste în România, alături de un grup de fete de top!
Philipp şi Flavio Briatore s-au distrat pe cinste în România, alături de un grup de fete de top!

Philipp Plein şi Flavio Briatore sunt parteneri de afaceri, dar şi de distracţie!

Lux, extravaganţă şi adrenalină. De la boxele de Formula 1 şi până în culisele modei, numele lui răsună puternic şi controversat. Acum, Flavio Briatore a ajuns şi la Bucureşti, unde, împreună cu mai tânărul său amic, designerul german Philipp Plein, a ciocnit o cupă cu şampanie în cinstea extinderii afacerilor sale în zona Europei de Est. Dacă Plein are deja de ceva vreme un boutique la parterul hotelului Marriott, Briatore este nou intrat pe piaţa din România. Practic, în seara de joi, cei doi celebri milionari şi-au inaugurat spaţiile (vecine) pe Grand Avenue. (Citeşte pe CANCAN.ro şi: S-a întâlnit în miez de noapte cu PLEIN, după o lună de la despărţire, iar acum…. ANDREEA SASU s-a afişat cu o burtică… suspectă!)

Flavio Briatore a devenit celebru ca patron al echipei de Formula 1 Renault, al clubului de fotbal Queens Park Rangers şi al clubului exclusivist Billionaire, de pe Costa Smeralda, Sardinia. A avut relaţii tumultuoase cu top modelele Naomi Campbell şi Heidi Klum. Celebrul designer Philipp Plein s-a despărţit de Andreea Sasu şi s-a afişat la scurt timp pe Instagram cu noua lui iubită, Morgan Brittany Osman, tot un model. Brittany Osman este şi designer vestimentar, aceeaşi ocupaţie care l-a făcut celebru pe Philipp Plein.