Imagini în premieră cu Gică Popescu! Căpitanul ”Generaţiei de aur” a ajuns de nerecunoscut după ce…

Publicat: 11/12/2017 | 00:00

Ce transformare! Gică Popescu a adoptat, în premieră, o frizură extrem de scurtă, deşi am intrat în cel mai friguros anotimp. ”Baciul” nu a ţinut cont de această dată şi, considerând că aşa-i stă mai bine sau, poate, experimentând, s-a afişat ziua-n amiaza mare cu noul look! Iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, nu l-a ratat. (VEZI ŞI: ”Baciul” a refuzat să spună adevărul, dar noi am aflat totul! Care e motivul scandalului dintre Gică Popescu şi ”Tata Puiu”: ”L-a înfundat…”)

De când a ieşit din închisoare, Gică Popescu este o prezenţă discretă prin ”mirajul” fotbalului românesc. S-a apropiat foarte mult de cumnatul său, Gică Hagi, fiind văzut de multe ori în tribunele stadionului din Ovidiu, la meciurile Viitorului. De altfel, cei doi au avut un proiect pentru revitalizarea fotbalului, atunci când Gică Popescu se înscrisese în cursa spre şefia Federaţiei Române, numai că fostul căpitan al Barcelonei a fost trimis după gratii cu puţin timp înainte de alegeri, în celebrul dosar al transferurilor. (CITEŞTE AICI: Complici cu magazionerul. Antrenorul i-a prins fumând pe FCSB-iştii Coman, Tănase & Benzar!)

Timpul a trecut, Gică Popescu şi-a ispăşit pedeapsa, iar acum s-a pus pe treabă. Alături de foşti jucători ai Generaţiei de Aur, ”Baciul” vrea schimbarea la vârf a Federaţiei. Nu se implică direct, nu vrea un post, cel de preşedinte, pe care-l ”vânase” în urmă cu aproape cinci ani. Dar pune umărul, sprijină, vine cu idei. 

Părul scurt i-a dat un aer tineresc

Zilele trecute, Gică Popescu a fost cu treabă prin Capitală. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România a fost pe fază şi l-a imortalizat pe fostul internaţional român în minutele premergătoare unei importante dezbateri pe teme de fotbal. ”Baciul” şi-a parcat bolidul, a coborât, apoi s-a aranjat ca pentru o întânire unde imaginea este un punct forte. (CITEŞTE AICI: EXCLUSIV. S-au făcut deja cărţile! Informaţii din culise. Cine îl va înlocui pe Răzvan Burleanu la şefia FRF)

Gică a fost un adevărat arbitru al eleganţei! Şi-a luat pe el sacoul, apoi a apucat pardesiul din maşină şi l-a pus pe braţ… Nu cu asta a surprins, ci cu schimbarea de look. S-a tuns foarte scurt, aşa cum nu a făcut-o niciodată de când şi-a făcut implant de păr, în urmă cu mai bine de zece ani. Deşi grizonat, părul foarte scurt i-a dat lui Gică un aer tineresc. Mai ales că fostul fundaş de fier şi-a păstrat alura, fiind foarte atent cu forma fizică, deşi a renunţat de ani buni la ghetele de fotbal. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...