Imagini în premieră. Dragostea pluteşte în aer. Iubitul Andreei Marin a dus-o de mână la bancă…

Publicat: 05/10/2017 | 00:00

E dragoste mare între Andreea Marin şi noul ei iubit. Cei doi îndrăgostiţi se poartă ca nişte adolescenţi. ”Zâna” nu-l lasă deloc singur pe Adrian, nici măcar atunci când are de făcut un comision la bancă! (VEZI ŞI: De cât timp ştia Ştefan Bănică Jr. de noua relaţie a Andreei Marin)

Nu în urmă cu mult timp, CIAO.ro dezvăluia că Andreea Marin şi-a refăcut viaţa după divorţul de Tuncay, în compania lui Adrian, un bărbat şarmant, care, în plus, are şi o importantă funcţie peste hotare, cea de consul. Ulterior, CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a aflat că relaţia Andreei Marin cu consulul dura de mai mult timp, dar ”Zâna” a preferat să-şi ţină pentru ea viaţa amoroasă.

„Îmi pare rău. Este viaţa mea privată şi nu avem nimic de discutat pe acest subiect. Aşa rămâne, privată, a spus iritată Andreea Marin, imediat ce vestea a devenit publică. Între timp, ”Zâna surprizelor” a acceptat că va exista mereu un interes din partea publicului pentru tot ce o priveşte, aşa că a decis să nu se mai ascundă!

(CITEŞTE ŞI: Prima reacţie a ANDREEI MARIN după ce au apărut imaginile cu noul ei iubit: ”Avem…“)

Andreea şi Adrian se ţin de mână ca doi îndrăgostiţi
Andreea şi Adrian se ţin de mână ca doi îndrăgostiţi

Adrian conduce SUV-ul Andreei

CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, i-a întâlnit pe Andreea Marin şi iubitul ei în Dorobanţi, îndreptându-se către o bancă. „Zâna” are suficientă încredere în el încât să-i lase SUV-ul pe mână, aşa că Adrian a îndeplinit cu succes şi rolul de şofer. Amândoi s-au îndreptat apoi către sucursala unei bănci, dar, după scurt timp, de acolo a ieşit consulul, care s-a îndreptat grăbit către maşină. Uitase un document esenţial, fără de care nu putea face plata, şi s-a întors în instituţia bancară.

(VEZI ŞI: Cum s-a dat de gol Andreea Marin, înainte de a fi pozată cu noul iubit)

După ce şi-au rezolvat problemele, Andreea şi Adrian au ieşit zâmbitori, îndreptându-se către maşină. El a luat-o înainte, ca să pornească maşina, iar Andreea să nu fie nevoită să aştepte. Au coborât apoi în apropierea casei, iar, în plimbarea lor, s-au luat de mână ca doi adolescenţi…

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...