Imagini în premieră mondială. Mădălina Ghenea a ”fugit” doar cu fetiţa în Italia şi… A fost fotografiată la piscină în compania unui ”vopsit”! Relaţia cu Matei Stratan a ajuns într-un punct critic!

Publicat: 14/11/2017 | 00:00

Zilele care erau numai lapte şi miere pentru Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au devenit istorie. După ce CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit că în cuplu au apărut divergenţe, fotomodelul şi-a acuzat voalat iubitul că ar fi înşelat-o, iar revista Spy publică primele imagini cu frumoasa Mădălina în compania altui bărbat. (VEZI AICI: Mesajul postat de Mădălina Ghenea, după ce s-a spus că s-ar fi despărţit de Matei Stratan: "Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi")

Showbizul autohton mai marchează o poveste de dragoste demnă de scenariile unei telenovele! De data aceasta, istoria e una cu bătaie lungă, ce depăşeşte graniţele ţării, desfăşurându-se atât în România, cât şi în Italia. (AFLĂ DE AICI: Motivul pentru care Mădălina Ghenea a părăsit ţara cu fetiţa ei, dar fără Matei Stratan. “Voi merge la muncă şi…”)

Primele zvonuri care semnalau o ruptură între celebrul fotomodel şi Matei Stratan au fost dezvăluite de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, la mijlocul lunii septembrie. Câteva zile mai târziu, fotomodelul avea să dezmintă presupusa despărţire.

De la primele semne ale rupturii şi până la plecarea din ţară a Mădălinei Ghenea împreună cu fiica ei nu a fost decât un pas. Fotomodelul şi-a anunţat prietenii prin intermediul unei postări că şi-a făcut bagajele şi că a plecat din ţară cu micuţa. (NU RATA, AICI: VIDEO / Mădălina Ghenea a părăsit România. Reacţia fanilor după anunţul făcut în timp ce îşi ţine fiica la piept: „Te-ai despărţit de Matei?”)

Bomba vine abia acum însă! Revista Spy publică, în exclusivitate, primele imagini cu Mădălina Ghenea după ce a părăsit ţara şi a plecat în Italia. În fotografii, fotomodelul nu pare deloc abătut, ci dimpotrivă, se ”întreţine” cu un domn misterios pe terasă şi la piscină, în timp ce mama ei se ocupă de fetiţă. (VEZI AICI POZELE)

Mădălina Ghenea şi-a acuzat iubitul de infidelitate

Aflată în Italia, Mădălina Ghenea a aruncat primele acuzaţii de infidelitate. Duminică seara, fotomodelul a postat pe pagina personală de Instagram un mesaj în care vorbea despre trădarea în relaţia de cuplu.

„Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, a fost mesajul care a apărut pe pagina de Instagram a Mădălinei Ghenea. (CITEŞTE ŞI: Mădălina Ghenea, fotografii emoţionante alături de fetiţa ei. În continuare,vedeta nu arată…)

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au trăit o iubire ca-n poveşti timp de un an şi jumătate. Cei doi au împreună o fetiţă, care a venit pe lume în urmă cu şase luni şi jumătate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Recomandarea CIAO.RO