Imagini șocante într-o școală! Un profesor, desfigurat de un părinte pentru că i-ar fi abuzat sexual fiica!

Publicat: 25/10/2018 | 17:08

Scenele s-au petrecut într-o școală din Argentina, sub privirea fetei, care încearcă să-și oprească tatăl violent. Profesorul a fost acuzat de un părinte că i-a abuzat sexual fiica de 15 ani, iar ce a urmat este devastator. Cadrul școlar este răpus de serii de lovituri cu pumnii și cu picioarele.

Profesorul Jorge Cruceno, în vârstă de 30 de ani, este angajat la Commercial School Santa Marta, din Argentina. Niciun motiv să creeze suspiciuni, doar că tatăl fetei de 15 ani a găsit mesaje neadecvate de la profesor, în telefonul acesteia.

Imediat, părintele face o vizită la școală, pentru a afla care este situația. Are o întâlnire, astfel, cu autoritățile școlare, după ce cazul a fost raportat la poliție. Pe holurile școlii, în timp ce mergea alături de fiica sa, părintele revoltat se întâlnește exact cu profesorul pe care l-a acuzat. Cuprins de o furie oarbă, bărbatul nu s-a putu abține și a sărit la profesor.

Peste 20 de lovituri au curs asupra profesorului, cu pumnii și cu picioarele, care a căzut, în timp ce încerca să-și protejeze capul. 15 secunde a durat totul, dar profesorul a ieșit șifonat rău, având fața plină de sânge.

Cruceno, numele profesorului, a suferit răni la față și la un antebraț și i s-au dat îngrijiri medicale de paramedicii chemați acolo. Profesorul a depus apoi o plângere la poliție, scrie daily mail.