Imagini cum vezi doar în filme! Soţul Oanei Zăvoranu a dat ”spargerea” la bancă! A ieşit în fugă cu o geantă doldora de bani şi… Un bodyguard îl aştepta într-un Porsche Cayenne pus pe avarii la uşa băncii

Publicat: 05/08/2017 | 00:00

Oana Zăvoranu a primit zilele acestea o veste nesperat de bună: bruneta şi-a recuperat, după şase ani, maşina după ce a câştigat procesul cu vrăjitoarele care au păcălit-o. Acestea i-au cumpărat automobilul cu doar 5.000 de euro, deşi costa de cel puţin zece ori mai mult. La scurt timp după ce soţia lui a pus din nou mâna pe superbul bolid, Alex Ashraf a fost protagonistul unei scene demne de peliculele de la Hollywood, iar CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă oferă acum imaginile de-a dreptul fabuloase! (VEZI AICI: Ocum a câştigat Oana procesul cu vrăjitoarele)

Soţul Oanei Zăvoranu s-a urcat la volanul unui superb Porsche Cayenne pe care bruneta a dat 100.000 de euro cu ocazia aniversării primului an de căsnicie. Alex a fost însoţit de un bodyguard, care se ocupă atât de securitatea cuplului, cât şi de cea a vilei impozante în care locuiesc cei doi. Odată ajunşi în faţa băncii, au oprit maşina, au pus-o pe avarii, iar Alex a intrat repejor înăuntru. După aproximativ o oră, soţul Oanei Zăvoranu a terminat de dat „spargerea” la bancă şi s-a grăbit spre maşină cu o geantă doldora de bani în mână, care, după însemne, părea să fie chiar a Oanei! (Citeşte pe CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România şi: Fentosan noul soţ al Oanei Zăvoranu! Ce şmecherie are ”puiuţul” la Peco Dorobanţi…)

La fel ca în filmele poliţiste, bodyguardul a schimbat rapid locul cu Alex Ashraf şi s-au îndreptat spre casă, unde au parcat Porsche-ul Cayenne chiar lângă celălalt automobil, recuperat zilele trecute din mâinile vrăjitoarelor care au înşelat-o pe Oana Zăvoranu în urmă cu şase ani. Nu ştim dacă era aşa de urgentă nevoia de bani cash în familia Zăvoranu sau dacă bruneta s-a decis să se răsfeţe puţin după victorie, însă nu este pentru prima dată când Alex face tot felul de comisioane prin oraş pentru soţia lui! (Citeşte şi: Zăvo l-a găsit pe ”bărbatul perfect” 3 în 1: soţ, bodyguard şi şofer!)

Deşi au avut un început de relaţie cu năbădăi, Alex Ashraf şi Oana Zăvoranu şi-au unit în cele din urmă destinele în faţa ofiţerului de stare civilă, în mare secret, iar în urmă cu două luni au sărbătorit cu fast împlinirea primului an de mariaj. Mirii au avut alături doar două persoane, care au luat parte la cununia lor. Din câte se pare, cei doi ar fi făcut pasul cel mare după ce vedeta a mers să îi cunoască familia lui Alex Ashraf, de care a fost foarte impresionată. Bruneta părea de ceva vreme să aibă planuri serioase alături de iubitul său, pentru că o numea pe mama acestuia „soacră“, încă dinainte ca ei să-şi oficializeze relaţia.

Citește și...