Impresionant! Gestul făcut de un pensionar de 83 de ani pentru Mihnea, băiatul diagnosticat cu o boală genetică rară

Publicat: 23/01/2018 | 13:39

Theodor Gafiţa, un bărbat de 83 de ani, este primul sucevean care a reacţionat în urma apelului umanitar pentru Mihnea. Simpaticul bunic i-a făcut pe părinţii băiatului să aibă lacrimi în ochi de bucurie şi speranţă în suflet. Potrivit ziarului Monitorul de Suceava, bătrânul a mers la redacţie şi a făcut un gest emoţionant. Vă reamintim că fiul celor doi soţ a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică cu mişcări diskinetice – atetoză.

Primii bani pentru implantul de care are nevoie Mihnea cât mai repede au venit din partea lui Theodor Gafiţa, un bărbat din oraşul Dolhasca. Pensionarul de 83 de ani a donat 1.000 de lei pentru fiul Danielei şi al lui Răzvan Coman. Bărbatul a mărturisit cu multă emoţie în glas că speră ca exemplul lui să fie urmat şi de alţi oameni. Potrivit sursei citate, pensionarul Theodor Gafiţa nu e la prima experienţă de acest fel. În trecut, el a mai donat bani din pensia lui pentru cei bolnavi şi nu numai.

Toţi cei care doresc să ajute acest copil minunat, care merită o viaţă mai bună o pot face donând în contul: RO08RNCB0243149894280001

Donaţiile se pot face în contul Asociaţiei Ioan Mihnea RO 08RNCB 0243149894280001, BCR Vatra Dornei.

Citeşte şi: Şansa la o viaţă normală a lui Mihnea depinde de o intervenţie care costă o mică avere

De asemenea, cei care au posibilitatea să redirecţioneze 2% din impozitul pe venit şi 20% din impozitul pe profit.

Citește și...