În timp ce ”Zâna” se afla pe scenă…Iubitul Andreei Marin s-a hlizit cu Oana Sârbu, iar noi avem imaginile ”flagrantului”!

Publicat: 14/10/2017 | 00:00

O bună perioadă, Andreea Marin l-a ţinut numai pentru ea pe noul ei iubit, iar, după ce relaţia lor a devenit publică, n-a mai avut cale de întors. Adrian este nedespărţit de ”Zână”, dar, odată ce fiorii dragostei s-au mai estompat, parcă nu mai are ochi doar pentru ea... CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imaginile doveditoare. (CITEŞTE ŞI: Adevărul a ieşit la iveală abia acum. Noul socru al Andreei Marin a fost condamnat la trei luni de închisoare! Motivul este halucinant)

La patru ace, aşa cum se cade însoţitorului amfitrioanei unui eveniment important din zona mondenă, Adrian a fost alături de Andreea, joi seara, la Gala Atipic Beauty de la Palatul Parlamentului. Şi-a încurajat iubita din primele rânduri, în timp ce vedeta îşi ţinea prezentarea, dar, la un moment dat, atenţia lui Adrian s-a dus în altă parte, mai… în lateral. Se pare că Oana Sârbu îi este o veche prietenă, căci doar aşa se poate explica bucuria revederii pe care a simţit-o vedeta din ”Liceeni”.

(CITEŞTE ŞI: Şi-a ţinut iubitul ascuns, dar acum Andreea Marin a spus amănunte din intimitate! Au motiv de sărbătoare: „În curând…” )

Adrian şi Oana Sârbu s-au simţit extrem de bine împreună
Adrian şi Oana Sârbu s-au simţit extrem de bine împreună

Oana Sârbu, numai un zâmbet

Oana Sârbu s-a luminat la faţă şi a fost numai un zâmbet cât timp a stat de vorbă cu Adrian, aflat la distanţă de un scaun de ea. Cei doi amici nu au părut deloc deranjaţi de persoana care stătea între ei, depănându-şi cu mare plăcere amintirile, aşa după cum se poate observa din imaginile CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România. De pe scenă, ”Zâna” nu a părut deloc deranjată de atenţia de care se bucura iubitul ei din partea Oanei Sârbu, căci ştie că iubitul ei, consul, este o persoană cu mare trecere la public! (VEZI ŞI: ANDREEA MARIN şi-a deschis sufletul şi a rupt tăcerea despre noua relaţie! „Iubesc matur, ca la 18 ani!” )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...