Incredibil. Aflată într-un avion plin cu români, o pasageră de etnie romă înjură o însoţitoare de zbor. “Taci, româncă spurcată!”

Publicat: 05/02/2018 | 11:56

Imagini scandaloase suprinse într-un avion plin cu români, într-o cursă spre Italia. Înregistrarea a fost postată pe Facebook în urmă cu puţin timp şi surprinde momentul în care o femeie de etnie romă înjură o însoţitoare de zbor.

 

UPDATE: Compania Blue Air a reacţionat în acest caz, printr-un comunicat de presă.

„Ca urmare a informaţiilor apărute în presă în ultimele ore, cu un clip video filmat la bordul unei aeronave Blue Air compania noastră vine cu următoarele precizări: 

Înregistrarea video nu a fost realizată acum şi datează dinainte de luna noiembrie 2017. La momentul respectiv, comandatul aeronavei a decis anularea decolării, iar poliţia a fost chemată la bord. Dorim să reamintim, pe această cale, faptul că, la bordul aeronavelor, pasagerii sunt împuterniciţi de drepturi, însă, au şi responsabilităţi. Iar încălcarea regulilor va conduce, de fiecare dată, la aplicarea sancţiunilor în vigoare. 

Pasagera, care a avut acelaşi comportament şi faţă de alţi pasageri, a fost debarcată. Siguranţa şi confortul tuturor pasagerilor noştri sunt foarte importante pentru compania noastră şi ne vom asigura, întotdeauna, ca la bordul aeronavelor noastre acestea să fie respectate”, a transmis compania aeriană.

„AŞA NU! În cazuri similare, companiile aeriene, de obicei, solicită aterizarea pe cel mai aproapiat aeroport pentru a preda poliţiei pasagerii puşi pe scandal. Atenţie, filmarea conţine limbaj vulgar!”, este mesajul care însoţeşte filmarea, conform observator.tv.

Femeia era supărată şi a insistat că vrea să ajungă la toaletă. Însoţitoarea de bord de pe aeronava Blue Air nu i-a permis şi a rugat-o să se aşeze pe scaun pentru că pilotul începuse procedura de decolare.

„Stai jos acolo. Stai jos!”, i-a spus însoţitoarea de bord.

Nu vrea p***a mea. Du-te dracu de aici…Ia uite, mă. Hai că îţi fac reclamaţie, să moară familia mea. P**a-m-aş pe firma voastră! Hai să-mi dea amendă sau ceva să vezi ce te sparg, să moară familia mea. Ţi-e foame, nu? Îţi trebuie bani, du-te dracu”, i-a replicat enervată femeia.

Mai mulţi pasageri s-au băgat, încercând să aplaneze conflictul şi să o calmeze pe femeie, dar aceasta nu s-a potolit.

„Ce vrei, mă, tu? Nu te cunosc…de ce te bagi? Care toată lumea? Care?! Ce-am făcut? Nu sunt nebună! Care ţi-e problema? Du-te dracu şi tu şi aia”, a spus femeia.

Pasagera nu s-a lăsat şi a continuat să o atace verbal pe însoţitoarea de bord: „Hai, fă, să vină poliţia. Hai, cheamă poliţia! Să-mi mănâne p***a şi poliţia. F****-vă-n gură să vă f*t, să moară familia mea de nu vă fac o reclamaţie. Du-te-n morţii tăi. Marş du-te-n p****e mele de-aici! Mă p*ş pe tine şi pe rasa ta de româncă spurcată! Cu miliţia ta…du-te dracu!”.

Ceea ce a declanşat scandalul şi înjurăturile. Comandantul aeronavei a oprit decolarea şi a chemat poliţia. Femeia ar putea plăti despăgubiri dacă ceilalţi pasageri vor depune plângere pentru faptul că zborul a întârziat aproape o oră.

Blue Air reacţionează după ce o cursă aeriană a companiei, care trebuia să ajungă în Italia, a avut o întârziere de cel puţin o oră, în urma unui scandal declanşat la bord înainte de decolare.

“Înregistrarea video nu a fost realizată acum şi datează dinainte de luna noiembrie 2017. La momentul respectiv, comandatul aeronavei a decis anularea decolării, iar poliţia a fost chemată la bord. Dorim să reamintim, pe această cale, faptul că, la bordul aeronavelor, pasagerii sunt împuterniciţi de drepturi, însă, au şi responsabilităţi. Iar încălcarea regulilor va conduce, de fiecare dată, la aplicarea sancţiunilor în vigoare.

Pasagera, care a avut acelaşi comportament şi faţă de alţi pasageri, a fost debarcată. Siguranţa şi confortul tuturor pasagerilor noştri sunt foarte importante pentru compania noastră şi ne vom asigura, întotdeauna, ca la bordul aeronavelor noastre acestea să fie respectate”, a transmis compania aeriană.

Citește și...