Inedit. Un tânăr din Cafalat a fost luat de acasă de poliţişti și dus să strângă gunoiul pe care îl aruncase pe şosea

Publicat: 11/01/2019 | 12:17

Un tânăr din muncipiul Calafat s-a trezit cu poliţiştii la uşă, după ce își aruncase gunoiul pe stradă. El a fost amendat și a fost dus apoi la locul faptei, să strângă gunoiul. (NU RATA, AICI: BĂTAIE GENERALĂ, CU BÂTE, PE STRĂZILE DIN CALAFAT. POLIŢIŞTII AU DAT CU GAZE LACRIMOGENE)

Polițiștii au prezentat cazul pe Facebook

“În jurul orei 16.30, pe Șoseaua de Centură Calafat (zona Biosin) a fost identificat I. Ionel – Marin (28 ani), domiciliat în comuna Poiana Mare, în timp ce depozita gunoiul menajer pe marginea drumului.  A fost sancționat cu amenda de 500 lei, conform art.6, lit.g) din HCL 253/2011 și dus la locul faptei pentru a strânge gunoiul”, au precizat poliţiştii pe pagina de socializare.

“E prea mică amenda!”

“Sancţionați-i să fie învățătură de minte pentru toţi cei care aruncă gunoaiele aiurea! Este mică amenda, cel puțin salariu minim pe economie trebuie dat. Dacă nu are de unde plăti, lucru în folosul comunități până o achită, mulțumesc”, au comentat localnicii la postarea poliţiştilor. (VEZI ȘI: OFERTĂ INEDITĂ A PRIMĂRIEI CALAFAT: ADOPȚI UN MAIDANEZ, PLECI ÎN EXCURSIE)

Citește și...