Informații șocante despre agresorul de la metrou Lujerului! Bărbatul a fost la închisoare pentru viol

Publicat: 15/09/2018 | 16:19

Ies la iveală informații șocante despre bărbatul suspectat că ar fi agresat sexual o femeie la stația de metrou Lujerului. Acesta are 35 de ani și are antecedente de viol și lovituri cauzatoare de moarte, fapte pe care le-a comis în Teleorman. Individul a fost condamnat la nouă ani de închisoare și-ar fi executat pedeapsa.

În seara zilei de 25 august, bărbatul și-ar fi urmărit victima până la metrou, s-a năpustit asupra ei și a început să o pipăie. Norocul acesteia a fost că cineva din stație i-a auzit țipetele. Individul se află acum n bucurești și lucra la un depozit de fier vechi.

În fața oamenilor legii, și-ar fi recunoscut toate faptele. „În cursul serii de ieri (n.r. vineri), a fost depistat principalul suspect în cazul agresiunii sexuale de la metrou. Bărbatul în cauză a fost depistat pe stradă de polițiști. Bărbatul nu este din bucurești și are 35 de ani. Mulțumim tuturor cetățenilor care s-au implicat. Vorbim de infracțiune care este prevăzut în Codul penal și se pedepsește cu închisoare”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției, Diana Sarca.