Îşi acuză mama că a vândut-o unui bărbat, la 13 ani! Ce i s-a întâmplat apoi tinerei este îngrozitor: ”M-a violat şi …”

Publicat: 25/01/2018 | 19:32
Îşi acuză mama că a vândut-o unui bărbat, la 13 ani! Ce i s-a întâmplat apoi tinerei este îngrozitor: ”M-a violat şi …”

Acuzaţie uluitoare a unei tinere, chiar asupra mamei sale. Ea spune că a fost vândută de cea care i-a dat viaţă. Iar bărbatul care a cumpăratul a violat-o şi a îmbolnăvit-o. Tânăra are 21 de ani şi a fost vândută când împlinise 13 primăveri.

„M-a vândut când aveam 13 ani. (…) M-a vândut unui bărbat care m-a violat, pe un lucru de nimic… Mi-e şi ruşine să vă spun. A încercat să mă vândă mai multor bărbaţi. Când am fost la şcoală, toţi fugeau de mine pentru că bărbatul care m-a violat avea SIDA. Nu aveam niciun prieten. (…) Pentru mine n-a fost mamă, a fost calvar. (…) Nu pot s-o numesc mamă. Din cauza ei n-am avut viitor. Din cauza ei, eu am doar şapte clase. (…) Când a aflat de primul prieten, a luat o scândură şi m-a bătut cu ea,” au fost declaraţiile cutremurătoare ale tinerei.

Invitat în platoul emisiunii „Acces Direct”, tatăl aceteia a mărturisit că nu ştia de calvarul prin care trece tânăra.

„N-am ştiut absolut nimic până nu a plecat fata de acasă. Am cinci copii cu mama ei,” a dezvăluit acesta.

„Dacă nu făcea ce a făcut cu mine, poate aveam altă viaţă. (…) Ultima oară, cred că am vorbit acum trei săptămâni cu ea. (…) A ameninţat că îmi dă copilul la stat, că de ce trebuie să aibă grijă ea de copilul meu? Am implorat-o să aibă grijă de copilul meu, că eu o să îi trimit bani, din Anglia,” a povestit tânăra de 21 de ani.

„Eu nu cred nicio clipă în această poveste. Vrea să îşi denigreze mama. (…) Mama mea este speriată şi nu are curajul să vină să vorbească,” a explicat Elena, sora tinerei care acuză.

Citește și...