Iubi a cerut-o de soție pe cea mai sexy asistentă TV din România?!

Publicat: 03/05/2019 | 22:33

În urmă cu ceva timp, v-am dezvăluit, AICI, în premieră, că una dintre cele mai sexy asistente TV s-a combinat, în secret, cu un coleg de muncă.(Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Din câte se pare, în preajma Paștelui, cei doi ar fi decis să își ducă relația la nivelul următor. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase, care duc cu gândul la o mega-nuntă în showbiz-ul românesc. (CITEȘTE ȘI: CĂLIN POPESCU TĂRICEANU ANUNȚĂ UN PROIECT DE SUFLET: MUZEUL AUTOMOBILULUI)

Elena Marin este, fără doar și poate, una dintre cele mai HOT prezențe feminine de pe micul ecran, dar și una dintre cele mai râvnite vedete din showbiz-ul românesc. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) Sexy-asistenta lui Mihai Morar a fost întotdeauna o femeie extrem de discretă, care a încercat să își țină viața personală departe de ochii curioșilor. (NU RATA, AICI: BLESTEMUL CARE A LOVIT FAMILIA LUI ALEX FAUR)

Mesajul care spune totul

În urmă cu aproximativ trei luni, site-ul nr.1 din România a prezentat, în exclusivitate, detalii din viața sentimentală a sexy-asistentei din Antenă. Elena Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un coleg de trust. Din câte se pare, sentimentele dintre cei doi sunt atât de puternice încât bărbatul care a prins-o în mrejele iubirii pe Elena Marin s-ar fi decis, în preajma sărbătorilor pascale, să facă marele pas și să o ceară de soție pe vedetă. (NU RATA, AICI: ROXANA IONESCU, DECLARAȚII UNICE DESPRE BEBELUȘUL DIN BURTICĂ: ”E BĂIEȚEL! A TREBUIT SĂ ȚIN SECRET PÂNĂ CÂND…”)

Iubi a cerut-o de soție pe Elena Marin?!

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unei imagini ce ne duce cu gândul că, în viitorul apropiat, în showbiz-ul românesc o să aibă loc o mare nuntă. De Paște, Elena Marin a ținut să-și surpriundă iubitul într-un mod de-a dreptul inedit. Vedeta a decorat salata de boeuf cu un mesaj surprinzător. ”Paște fericit, soțul meu”, este mesajul de pe preparatul culinar. (NU RATA, AICI: JUNIORUL UNUI PATRON MILIONAR DIN FOTBAL A COMANDAT LA MARE ROABE + PIRAMIDE DE ȘAMPANII!)

Elana Marin, gest suprinzător de Paște

Asistenta lui Morar a pățit-o grav!

În urmă cu mai multe luni, Elena Marin a trăit momente de panică. Sexy-asistenta lui Mihai Morar și-a găsit mașina vandalizată în parcare. (NU RATA, AICI: IOANA FILIMON, LUATĂ DE AMBULANȚĂ DIRECT DIN CLUB! ATENȚIE, VIDEO EXPLICIT CU VEDETA PRO TV)

”În momentul în care am coborât, am văzut mașina avariată, cu cioburi. Mi-am dat seama că a fost aruncată o sticlă de sticlă. S-a mai întâmplat, din păcate este o persoană cu probleme. I-a aruncat și unui vecin și i-a spart parbrizul. Se arunca și cu fecale, i s-a întâmplat și unui vecin. Gunoiul este în mod frecvent aruncat pe geam. În momentul în care s-a făcut o ședință s-a hotărât să se pună camere de supraveghere. S-a montat o cameră, dar nu în fața blocului, ci în lift. Nu am ajuns la poliție, pentru că m-am grăbit să vin la emisiune”, a mărturisit Elena Marin, imediat după incidentul nefericit.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...