Jandarmeria Română va rămâne fără șef!

Publicat: 14/08/2018 | 13:44

Klaus Iohannis dinamitează Jandarmeria Română. Mai exact, interimatul lui Sebastian Cucoș în fruntea instituţiei se termină mâine.(CITEȘTE ȘI: FEMEIA JANDARM BĂTUTĂ LA PROTESTELE DIN PIAȚA VICTORIEI A FOST EXTERNATĂ!)

UPDATE 13:47 Președintele Klaus Iohannis a anunțat, marți, că numirea noului șef al Jandarmeriei Române, Sebastian Cucoș, va fi făcută după ce procurorii militari vor finaliza ancheta privind intervenția forțelor de ordine la protestul din 10 august.

Ministrul a trimis la Cotroceni documentele prin care Cucoș era numit definitiv pentru această funcție de două săptămâni, dar  preşedintele nu a semnat documentul. Sebastian Cucoș a avut deja două interimate la șefia Jandarmeriei de câte șase luni, iar potrivit legii el nu mai poate beneficia de un al treilea interimat. Drept pentru care ministrul de Interne a cerut CSAT numirea în funcție. Până în acest moment, CSAT-ul nu și-a dat avizul cu privire la numire a lui Sebastian Cucoș.(NU RATA, AICI: CUM VOR FI IDENTIFICAȚI JANDARMII VIOLENȚI! UN PROCUROR MILITAR EXPLICĂ PROCEDURA!)