Kevin Spacey este acuzat din nou de abuz sexual. O altă anchetă deschisă împotriva sa

Publicat: 31/08/2018 | 17:08
Kevin Spacey este acuzat din nou de abuz sexual. O altă anchetă deschisă împotriva sa

Kevin Spacey, actor premiat cu Oscar pentru prestația extraordinară din pelicula ”American Beauty”, trece din nou prin momente dificile. El este acuzat de un alt abuz sexual, iar procurorii din Los Angeles au deschis o anchetă împotriva sa.

Comunicatul purtătorului de cuvânt al biroului procurorului din Los Angeles, citat de Reuters, este unul sec: „Un caz de abuz sexual în care este implicat Kevin Spacey a fost prezentat ieri biroului nostru de Departamentul şerifului din Los Angeles. Este în curs de revizuire”.

Kevin Spacey a recunoscut public în 2017 că este homosexual, iar mai mult de 30 de bărbați au declarat că au fost victime ale avansurilor sexuale ale actorului.

Conform procurorilor, Spacey s-ar fi făcut vinovat de agresiune sexuală încă din 1992. Mai mult, actorul Anthony Rapp l-a acuzat pe Spacey că a încercat să-l seducă în 1986, pe când Rapp avea doar 14 ani. Spacey şi-a cerut scuze în toamna lui 2017 pentru orice fel de ”comportament nepotrivit” faţă de Rapp, fără a mai face și alte comentarii.

Actorul a fost eliminat din distribuția serialului ”House of Cards” tocmai din cauza acestor acuzații foarte grave, iar postul de televiziune ”Netflix” a înregistrat pierderi de aproape 40 de milioane de dolari în proiectele care l-ar fi avut protagonist pe Kevin Spacey.

Citește și...