L-a părăsit, dar el i-a scris o piesă care a ajuns hit! Cine e femeia care l-a rănit pe Denis, solistul de la “The Motans”

Publicat: 19/12/2017 | 17:22

Nu mai formează de ceva vreme bună un cuplu, dar, pentru că a iubit-o cu adevărat, Denis Roabeş i-a dedicat o melodie. Este vorba despre hitul "Jumătate Stai". Provocat în cadrul unui interviu, fondatorul de la “The Motans”, una dintre cele mai în vogă trupe ale momentului, a lăsat garda jos şi a vorbit despre fosta iubită care i-a frânt inima.

Versurile hitului “Jumătate Stai” ascund, de fapt, povestea de dragoste a solistului trupei “The Motans” alături de o tânără din Rusia. Denis Roabeş a povestit că a iubit o rusoaică alături de care a şi locuit o perioadă în Moscova, dar, pentru că ea a primit o ofertă la muncă, a plecat din oraş, iar relaţia lor s-a destrămat.

Citeşte şi: VIDEO / Solistul de la “The Motans”, mărturisiri despre un secret dureros: “Nu vreau să spun mai mult, e un subiect…”

Ulterior, ei şi-au reluat povestea de iubire, însă flacăra nu a mai ars la fel de intens, iar Denis Roabeş a recunoscut că a încercat să o recucerească scriindu-i meloodia „Jumătate Stai”, în care a pus mult suflet. Şi, deşi, rezultatul nu a fost cel dorit, artistul moldovean şi rusoiaca au rămas prieteni.

“Pentru o fată (n.r.: a scris piesa «Jumătate Stai») pentru care am avut o pasiune – e rusoaică. S-a întâmplat când stăteam la Moscova şi ea a fost nevoită să plece în alt oraş şi eu am rămas acolo. Nu m-a părăsit, după s-a întors acasă, a fost ok o perioadă, după care gata. (…). Da, am încercat să o împac – am scris o piesă. Am rămas în relaţii foarte bune”, a mărturisit Denis Roabeş de la “The Motans” în cadrul unei emisiuni.

Citește și...