La un an distanţă, Timo Gebhart a povestit episodul de la masaj erotic. Fostul stelist: ”M-am trezit într-un salon dubios, apoi…”

Publicat: 24/06/2017 | 00:15

Începutul anului trecut era marcat de un adevărat scandal în fotbalul românesc, după ce unul dintre jucătorii Stelei, germanul Timo Gebhart, a fost filmat de CANCAN.ro la 7.45 dimineaţa, într-un club de masaj erotic înaintea unui meci vital cu ASTRA Giurgiu.

Aventura la ”fetiţe” i-a fost fatală lui Timo Gebhart, pe care între timp presa germană l-a supranumit şi „Bad Boy“. Cu siguranţă toată lumea îşi aminteşte că în luna martie a lui 2016, CANCAN.ro, l-a întâlnit pe mijlocaş când se pregătea să viziteze un salon de masaj erotic din Capitală (vezi AICI toate detaliile). Imediat după respectivul moment în care „a călcat strâmb“, Timo a fost concediat de către finanţatorul Gigi Becali, iar zilele lui drept „mare speranţă“ a Stelei, aşa cum a fost privit vreme bună de către toată lumea, s-au sfârşit brusc.

Timo Gebhart era filmat în clipa în care mergea la respectivul salon
Timo Gebhart era filmat în clipa în care mergea la respectivul salon

La câteva luni bune, Timo Gebhart a decis să rupă tăcerea despre cele petrecute în România şi să dea cărţile pe faţă. „Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua Bucureşti, el însuşi a jucat în Bundesliga şi mă ştia de acolo. Apoi ne-am întâlnit şi interesul a fost unul şi mai mare. Îl cunoşteam şi pe Ciprian Marica. M-am gândit de ce nu aş încerca ceva nou“, a povestit mijlocaşul pentru revista Goal, din Germania.

Despre diferenţele dintre Liga I şi Bundesliga, Gebhart a spus următoarele: „Întreaga mentalitate este diferită, în România. Acolo nu se pune accent atât de mult pe disciplină ca în Germania. Din punct de vedere tehnic şi tactic, echipele au acum toate un standard foarte bun, iar Steaua este şi ea o echipă puternică“.

Cât despre motivele care au dus la părăsirea Stelei, dar şi a României, Timo a povestit râzând că „A fost totul absurd. Am mers seara într-un club, ceva absolut normal, iar a doua zi m-am trezit la un salon dubios. Aşa scriau ziarele. În România, totul pare dus un pic la extrem, prea se trage cu urechea“.

După acel episod ”matinal”, neamţul s-a întors în ţara sa de baştină şi a fost legitimat de către echipa din liga a treia, Hansa Rostock. Mai mult decât atât, după eşecul suferit în echipa lui Laurenţiu Reghecampf, Timo a cochetat o perioadă şi cu ideea de-a renunţa total la fotbal şi de-a se axa pe kickboxing (VEZI AICI).

Timo Gebhart joacă acum la echipa Hansa Rostock, din Germania
Timo Gebhart joacă acum la echipa Hansa Rostock, din Germania