Ce s-a ales de stelistul dat afară după ce l-am filmat la masaj erotic. A ajuns în liga a 3-a, dar îl bate gândul să…

Publicat: 07/11/2016 | 00:43

Cu siguranţă vă amintiţi de ”neamţul” de la Steaua, mijlocaşul ”concediat” de finanţatorul Gigi Becali, după ce CANCAN.ro a dezvăluit activităţile sale ”extracuriculare” în cluburile de noapte, cu finalizare într-un salon de masaj erotic. Timo Gebhart a ajuns înapoi în ţara de baştină şi este gata să renunţe la fotbal pentru un alt sport, la fel de spectaculos!

Contractul lui Tim Gebhart la Steaua nu a mai fost prelungit vara aceasta, pentru că Gigi Becali a recunoscut că nu a fost mulţumit de performanţele jucătorului. Pentru finanţatorul de la Steaua, familist convins şi ocrotitor al valorilor creştine, au picat greu imaginile cu fotbalistul german abia tinându-se pe picioare, după o noapte petrecută în club şi o escală într-un salon de masaj erotic din Capitală, episod filmat de CANCAN.ro şi relatat AICI. Gebhart şi-a făcut bagajele şi a plecat în linişte, fără resentimente, şi a avut numai cuvinte de laudă pentru echipa la care a jucat.

In martie, Timo a petrecut în club şi a finalizat la masaj erotic
In martie, Timo a petrecut în club şi a finalizat la masaj erotic

„Trebuie să respect contractul şi să plec de la Steaua, am avut contract doar până în această vară. Cu toate acestea, sunt recunoscător că am putut juca acolo. Când am ajuns la Steaua în iarnă, nimeni nu a crezut că-mi pot reveni. Antrenorul echipei (n.r. Laurenţiu Reghecampf) a contat pentru mine, de asemenea, toţi cei care au vrut să rămân acolo. Cel mai important lucru este că toţi au putut vedea că eu încă mai pot. Acum privesc o nouă provocare. Sunt deschis oricărei oferte. Campionatul Germaniei e favoritul meu, acolo aş vrea să joc”, spunea Gebhart. (Cosmetice şi toate parfumurile noi, pe Parfumeria.ro – siteul de shopping nr. 1 al vedetelor)

Ei bine, visul i s-a împlinit, cel puţin parţial, pentru că a ajuns la o echipă din Germania, dar din liga a treia, respectiv Hansa Rostock. Acolo a jucat în acest sezon doar 5 meciuri, în care a înscris de două ori, dar a primit şi un cartonaş roşu. Presa germană a scris că Timo pare tentat să intre în ring ca luptător de kickboxing, după ce se va retrage din fotbal. Informaţia a ”transpirat” după ce Gebhart a vizitat clubul de kickboxing, care este noul sponsor al FCH.

Timo Gebhart a ajuns în ringul de lupte
Timo Gebhart a ajuns în ringul de lupte

Antrenorul Hansa Rostock, Christian Brand Samed Yesil, a explicat că a invitat mai mulţi jucători, printre care şi Timo Gebhart (foto dreapta), căruia îi apreciază evoluţia. Acţiunea face parte din promovarea clubului, pe un canal de youtube. În fiecare episod este prezentat un alt jucător, pus într-o ipostază neobişnuită. I-a venit rândul şi lui Timo Gebhart, care s-a întâlnit cu campionul de kickboxing David Ceara, la sala de lupte a sponsorului echipei. Campionul susţine că cei mai înfocaţi suporteri sunt chiar jucătorii clublui, care cumpără constant bilete la gale. (Gabriel Niculescu)


 

Citește și...