Laura a fost găsită moartă în casă, intoxicată cu monoxid de carbon. Greșeala care i-a adus sfârșitul: ”Din neatenție, a închis…”

Autor: A.N.
Publicat: 17/11/2019 | 13:02

Laura a fost găsită moartă în casă, intoxicată cu monoxid de carbon. Vecinii tinerei au mărturisit greșeala care i-a adus sfârșitul.

Laura, o femeie de 26 de ani, din Buzău, a murit, iar copilul său de șapte ani a fost găsit inconștient, sâmbătă. Cei doi au fost descoperiți de vecini, intoxicați cu monoxid de carbon, de la soba cu care încălzeau locuința. Alerta a fost dată de soțul femeii, deoarece aceasta nu a răspuns la telefon.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Buzău, copilul de 7 ani, din Smeeni, județul Buzău, a fost dus la UPU, inconștient. Copilul a fost găsit în aceeași cameră cu mama sa, care a murit. Se pare că mama copilului, o femeie de 26 de ani, nu a răspuns soțului la telefon, acesta fiind la muncă în străinătate. Speriat, bărbatul a alertat vecinii. Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că cei doi au fost intoxicați cu monoxid de carbon provenit de la soba cu care încălzeau locuința.

Înainte de a se pune la somn, tânăra a făcut o greșeală care i-a adus sfârșitul.

„Avea o sobă cu șubăr. Ca să se prevină intrarea de aer rece dinspre horn și răcirea camerei se închide șubărul. Numai că Laura, din neatenție, a închis șubărul când încă mai era jar în sobă. Jarul a consumat în timp oxigenul din cameră etanță și a eliberat monoxidul de carbon. Toată chestia e perfidă, nici nu-ți dai seama, mai ales dacă dormi. Șubărul ăsta e foarte periculos, a mai murit unul la noi la Smeeni cu vreo opt ani înainte”, a declarat un vecin pentru buzoienii.ro.

Citește și...