Liviu Guţă a făcut publică ultima convorbire cu Denisa Manelista! Artista îşi ascundea suferinţa: „Mă simt foarte bine acum”

Publicat: 23/07/2017 | 17:32

Liviu Guţă este şi el distrus de durere după moartea Denisei Manelista. Interpretul de manele a făcut publică ultima convorbire cu Denisa. Artista se lupta cu boala cumplită, însă îşi ascundea suferinţa, spunându-i lui Liviu că se simte foarte bine.

„Sunt obosită. Acum sunt la tratamente. Sunt foarte bine acum, doar că am luat nişte medicamente… Mă simt bine, da, foarte bine”, îi spunea Denisa Răducu lui Liviu Guţă în convorbirea făcută publică de manelist.

„ŞI MI-AI SPUS CĂ TE FACI BINE. Un fragment dintr-o ultimă convorbire cu colega mea Denisa Răducu, care era optimistă că va trece cu brio peste această boală nemiloasă! Dumnezeu să te odihnească în pace, draga mea colegă”, a scris Liviu Guţă pe Facebook.

 

„ŞI MI-AI SPUS CA TE FACI BINE” Un fragment dintr-o ultima convorbire cu, colega mea Denisa Raducu, care era optimista ca va trece cu brio peste aceasta boala nemiloasa! Dumnezeu sa te odihneasca in pace draga mea colega !

Posted by Liviu Guta on Sunday, July 23, 2017

Din păcate, Denisa Răducu s-a stins din viaţă în această dimineaţă! Cântăreaţa de manele a pierdut lupta cu boala cumplită care o măcina de luni bune şi, în jurul orei 4.00, a murit. Site-ul nr. 1 din România, CANCAN.ro, vă ţine la curent LIVE cu ultimele ştiri despre această dramă! (VEZI AICI TOATE INFORMAŢIILE ÎN TIMP REAL)

Cu adâncă durere în suflet, familia anunţă că azi 23 07 2017, DENISA a plecat să cânte la îngeri. Trupul neînsufleţit este depus la CAPELA CIMITIRULUI BELU . Marţi dimineaţă cortegiul funerar va pleca în comuna natală Ştefăneşti de Drăgăşani, judeţul Vâlcea, unde va avea loc înmormântarea. Cei care vor să îşi ia rămas bun de la îngeraşul nostru … CAPELA CIMITIRULUI BELLU!„, a fost mesajul transmis de rudele Denisei.

Citește și...