ULTIMA ORĂ: Informaţia care înlăcrimează toată România ”S-a stins Denisa”

Publicat: 23/07/2017 | 11:23

Din păcate,  Denisa Răducu s-a stins din viaţă în această dimineaţă! Cântăreaţa de manele a pierdut lupta cu boala cumplită care o măcina de luni bune şi, în jurul orei 4.00, a murit. Site-ul nr. 1 din România, CANCAN.ro, vă ţine la curent LIVE cu ultimele ştiri despre această dramă!

ŞTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE! CANCAN.ro dezvăluie în premieră naţională cele mai noi ştiri despre moartea îndrăgitei cântăreţe!

UPDATE 21:35 În ultima vreme cântăreaţa slăbise foarte mult, era piele şi os, ajungând să cântărească 23 de kilograme.

UPDATE 19:30 Mesajul sfâşietor al unei asistente de pe ambulanţă după moartea Denisei: ”Grea misiune pt colegii mei de aseara care au fost la Denisa Raducu.#trist era atit de tinara…#lacrimi tristete si lumanari. s a dus poate intr o lume mai buna@lumea celor drepti” a fost mesajul făcut public de Violeta, asistenta de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti (SAB), pe reţeaua de socializare.

UPDATE 17:30 Liviu Guţă a făcut publică ultima convorbire cu Denisa Răducu! „Sunt obosită. Acum sunt la tratamente. Sunt foarte bine acum, doar că am luat nişte medicamente… Mă simt bine, da, foarte bine”, îi spunea Denisa Răducu lui Liviu Guţă în convorbirea făcută publică de manelist. (VEZI ÎNTREAGA CONVERSAŢIE ÎNTRE DENISA RĂDUCU ŞI LIVIU GUŢĂ)

UPDATE 16:50 Decizia luată de Liviu Puştiu după moartea Denisei Manelista! Interpretul de manele Liviu Puştiu a decis să îşi schimbe poza de profil de la contul său de Facebook, adăugând acolo o fotografie în care apare alături de Denisa Răducu. (DETALII AICI)

UPDATE 15:20Cu adâncă durere în suflet, familia anunţă că azi 23 07 2017, „DENISA a plecat sa cânte la îngeri. Trupul neînsufleţit este depus la CAPELA CIMITIRULUI BELU . Marţi dimineaţă cortegiul funerar va pleca în comuna natala Stefanesti de Drăgăşani, judeţul Vâlcea, unde va avea loc înmormântarea. Cei care vor sa isi ia rămas bun de la ingerasul nostru … CAPELA CIMITIRULUI BELLU!„, este mesajul transmis de rudele Denisei.

UPDATE 14:25 Prietenii, apropiaţii şi membrii familiei Denisei s-au strâns la capela Cimitirului Bellu, unde a fost depusă duminică artista

UPDATE 14:15 Familia a interzis prezenţa ziariştilor în capela unde a fost depusă artista. 7 bodyguarzi au blocat accesul tuturor. Deocamdată, la căpătâiul cântăreţei se află exclusiv membrii familiei.

 

LIVE de la Cimitirul Bellu, acolo unde a fost depusă Denisa— https://goo.gl/N8m8Ts Anamaria Prodan a spus ce s-a întâmplat cu adevărat înainte ca artista să se stingă— https://goo.gl/6eGhGT Denisa şi-a făcut testamentul. Bunurile ei nu rămân mamei, ci— https://goo.gl/B2wAmT

Posted by Cancan.ro on Sunday, July 23, 2017

UPDATE 13:20 Trupul Denisei a fost depus la capela cimitirului Bellu din Capitală. DETALII AICI!

 

 

Raducu Denisa Emilia a fost depusă la Cimitrul Bellu!—https://goo.gl/1DPqnb Artista şi-a făcut testamentul înainte să moară! ”Vreau ca toate bunurile mele să rămână…” Nu e vorba despre mama artistei!-https://goo.gl/NWqwfS

Posted by Cancan.ro on Sunday, July 23, 2017

UPDATE 13:10 Denisa a murit! În ultima vreme cântăreaţa slăbiseră foarte mult, era piele şi os, ajungând să cântărească 23 de kilograme.

UPDATE 13:00 ,,DIN PĂCATE!!! AM VRUT DIN SUFLET SA O AJUT. D-ZEU SA-I LUMINEZE CALEA SPRE ODIHNA VESNICA! CONDOLEANTE FAMILIEI!’’, a scris Israela pe pagina sa de Facebook.

UPDATE ORA 12:55 Ce a prezis Carmen Harra despre Denisa cu exact o lună în urmă! Atunci spunea că… VEZI AICI!

UPDATE ORA 12:35 Maşina funerară a ajuns la locuinţa Denisei, acolo unde artista s-a stins din viaţă.

UPDATE ORA 12:30 „Dumnezeu să te ierte om frumos şi suflet bun, ai fost un om minunat, cu inima mare, o artistă desăvârşită, un talent unicat. Păcat că totul s-a întâmplat aşa brusc, dar probabil Dumnezeu te-a vrut lângă el. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet frumos!”, a scris Florin Salam.

UPDATE ORA 12,22 Înainte să moară, cântăreaţa şi-a făcut testamentul şi a lăsat totul unei persoane apropiate sufletulUI ei. Nu e vorba despre mama artistei, ci despre… AFLĂ AICI!

UPDATE ora 12.10 ,,Dragii mei, am pierdut o voce de aur! Din păcate, Denisa a murit azi dimineaţă la 4. Condoleanţe familiei’’, este mesajul care a apărut pe pagina de Facebook a Denisei.

UPDATE ora 12.00: Două echipe medicale au încercat azi dimineaţă să o resusciteze pe Denisa după ce au fost chemate de către membrii familiei acasă la cântăreaţă. Procedurile de readucere la viaţă a artistei au durat aproape 3 ore, dar au fost sortite eşecului.

UPDATE ora 11.50: ,,OFFF DENI MEU CE GOL IMENS SI CE TRISTETE AM IN SUFLET…SA TE ODIHNESTI IN PACE… SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI!’’, este mesajul scris de Minodora în urmă cu puţin timp.

DENISA A MURIT! Duminică dimineaţă vestea că Denisa a murit a zguduit întreaga lume a maneliştilor, dar şi a milioanelor de fani. Tânăra, în vârstă de 27 de ani, suferea de ciroză, iar familia ei a făcut eforturi supraomeneşti pentru a o face bine: internări în spital, angajarea unui psiholog personal, al unui bioenergoterapeut, ba chiar şi o potenţială vizită la o clinică din Cuba.

DENISA A MURIT! Ce procedură medicală a îndurat Denisa în ultimele clipe de viaţă!

DENISA A MURIT! Blestemul care a lovit familia Denisei!

DENISA A MURIT! Ultimul mesaj care a apărut pe pagina de Facebook a Denisei!

DENISA A MURIT! Cum au fost ultimele ore în viaţă pentru Denisa Manelista!

Citește și...