Loredana Chivu și-a cumpărat o adevărată bijuterie pe patru roți! Cum arată bolidul de lux al blondinei

Autor:
Publicat: 08/09/2020 | 11:40

După ce și-a văzut bolidul de lux mistuit de flăcările unui incendiu pus de o femeie care a bănuit că iubitul ei îi pune coarne chiar cu ea, Loredana Chivu are din nou motive să zâmbească!

Știm cu toții că Loredana Chivu nu duce lipsă de bani, deși nu poate spune că are un job stabil. Vedeta deține mai multe contracte de imagine cu diferite branduri, dar încasează și din apariții în videoclipuri, evenimente și multe alte lucruri ce implică prezența ei.

Și…se pare că încasează suficient încât să-și poată permite tot ce își dorește. Loredana Chivu le-a făcut fanilor săi o surpriză de proporții și s-a afișat pe Instagram cu noua sa achiziție, un bolid de lux, alb, un Mercedes S Coupe 560 de toată frumusețea.

„Cele mai frumoase cadouri mi le fac singura!bine ai venit bby frumoasa,a meritat asteptarea🤍💎 #mercedes #scoupe560” a scris Loredana Chivu, pe contul ei de Instagram, în dreptul fotografiilor cu bolidul de lux.

Loredana Chivu a ajuns pe mâna medicilor

Loredana Chivu a ajuns, din nou, pe mâna medicilor, de curând. Fanii săi de pe Instagram s-au speriat atunci când blonda a postat o imagine de pe patul de spital. În fotografie, medicii îi administrează o perfuzie, semn că problemele de sănătate ale Loredanei sunt destul de grave. Nu este prima oară când vedeta ajunge în această situație.

În urmă cu patru luni, Loredana Chivu ar fi încercat să se sinucidă în urmă cu aproape două luni, după ce a înghițit un pumn de somnifere. Blondina a fost găsită de mama ei, care a chemat imediat salvarea.S-a speculat în media că vedeta a vrut să recurgă la acest gest după despărțirea de iubitul ei, Mihai. Cu toate acestea, el susține că ea nu a vrut să se omoare, ci ar fi înghițit accidental o doză mai mare de somnifere.