Ludovic Orban a adormit de mai multe ori la o dezbatere. Reacția președintelui PNL după ce a fost întrebat despre aceste imagini filmate

Publicat: 23/05/2018 | 07:49

Politica este o muncă obositoare! Iar când vine vorba de educație, Ludovic Orban nu poate rezista unei astfel de dezbateri. Așa s-a întâmplat și ieri, când preşedintele PNL a aţipit de mai multe ori la o dezbare la care era invitatul principal. Înţelegători, colegii săi nu l-au deranjat din reprizele de somn. Momentele rușinoase au fost filmate.

Citește și: Fratele lui Ludovic Orban și cumnata acestuia, răniți într-un accident

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a fost surprins de jurnaliști în timp ce doarme la dezbaterea despre problemele din educaţia românească, în colaborare cu CDU (Uniunea Creștin-Democrată) din Germania pe tema: „Soluții concrete pentru educația românească”, potrivit stiripesurse.ro.

Citește și: Discuţie retrasă între ”epoleţi” la un priveghi, în cimitir. Cum i-am filmat pe denunţătorul milionar al lui Ludovic Orban şi ex-ministrul Apărării (coleg de partid cu denunţatul)

Întrebat la final dacă a dormit în timpul şedinţei, Ludovic Orban a negat şi a precizat că a fost foarte atent la ce se discuta în sală.

”Asta vi s-a părut dumneavoastră! Am fost foarte atent la toată dezbaterea.”, a spus Ludovic Orban când a fost întrebat.