‘’MĂDĂLINA GHENEA a fost exmatriculată‘’! Cine a făcut aceste declaraţii despre proaspăta mămica

Publicat: 13/04/2017 | 08:21
‘’MĂDĂLINA GHENEA a fost exmatriculată‘’!  Cine a făcut aceste declaraţii despre proaspăta mămica

Mădălina Ghenea are o familie fericită alături de Matei Stratan, căruia i-a dăruit recent o fetiţă. Vedeta se bucură de un real succes şi pe plan profesional, pentru care a muncit foarte mult încă de când era un copil.

Liviu Ionescu, directorul celei mai cunoscute agenţii de modeling din România, a mărturisit la o emisiune tv că vedeta a fost exmatriculată de la liceul unde studia, deoarece a pozat goală, deşi era un editorial de costume de baie.

„Mădălina Ghenea a venit la un casting organizat de noi.  Avea 14-15 ani la Slatina la Casa de Cultură a Sindicatelor. (…) Mădălina Ghenea era o fată slăbuţă chiar sfrijită şi foarte timidă. A venit la acest casting şi în maxim un an a avut prima plecare prin agenţia noastră. A semnat cu noi. După câţiva ani s-a stabilit la Milano. Ea a avut o întrerupere la un moment dat şi aici trebuie să spun…. Când a venit la noi era la cel mai bun liceu din Slatina şi ştiu că a avut ceva probleme. A apărut într-o revista care se chema „După douăzeci de ani”. Acel editorial era de costume de baie şi s-a făcut consiliu profesoral să o exmatriculeze pe Mădălina Ghenea. Poate ei nu-i place faptul că povestesc chestia asta, dar mi se pare un exemplu. Să o exmatriculeze că a apărut goală asta a fost exprimarea că a apărut goală. Ea făcând un editorial de modă serios. A trebuit bineînţeles să se mute la un alt liceu ba chiar i s-a cerut chestia asta, un lucru foarte urat.” a declarat Liviu Ionescu.

Citește și...