Mama DOINIŢEI OANCEA e ”cărată” în faţa judecătorilor! N-a vorbit niciodată despre aceste probleme

Publicat: 30/04/2017 | 12:57

Familia Doiniţei Oancea trece prin momente delicate, pentru că părinţii celebrei actriţe au probleme cu justiţia. Mama vedetei a fost chemată în judecată iar magistraţii analizează executarea ei silită. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Procesul nu impune citarea părţilor, astfel că mama vedetei a aflat destul de târziu de existenţa dosarului. Este vorba de o datorie mai veche a acesteia care nu a fost achitată iar compania care trebuia să-şi recupereze sumele de bani a cedat-o unei firme de recuperări, care a trecut la executarea silită. Magistraţii nu s-au pronunţat încă pe cererea debitorului.

Doiniţa are o relaţie apropiată cu mama ei
Doiniţa are o relaţie apropiată cu mama ei

Doiniţa Oancea a aflat şi ea despre necazurile mamei sale şi este gata să o sprijine financiar, dacă este cazul. ”Nu ştiu exact despre ce este vorba, ştiu că mama a avut pe vremuri un abonament la o companie de telefonie mobilă pe care nu l-a mai plătit, pentru că era nemulţumită de servicii. Cred că asta este la mijloc” a explicat Doiniţa Oancea pentru Cancan.ro, site-ul numărul unu din România. Desprea ea, toată lumea crede că are o relaţie cu Augustin Viziru şi a primit chiar şi un inel de logodnă, iar actriţa a risipit misterul-citeşte totul AICI.

Doiniţa Oancea este o actriţă de telenovele care a devenit celebră jucând rolul Minodorei, din telenovela “Inimă de ţigan” de la ACASĂ şi apoi în alte seriale de acelaşi gen de la PROTV. Vedeta se promovează în prezent pe blogul propriu şi reţelele de socializare, oferindu-le sfaturi fanilor legate de make-up şi produse cosmetice.

Citește și...