Mama Luizei Melencu nu mai vrea să-i primească pe procurori acasă

Publicat: 24/09/2019 | 12:21

Procurorii DIICOT au luat mandat să ridice probe biologice din casa Luizei Melencu. Noile probe ar fi ajutat la stabilirea ADN-ului fetei dispărute din Caracal în luna aprilie. Mama Luizei a refuzat însă prezența anchetatorilor la ea în casă. (VEZI ȘI: TRANSFIGURATĂ DE DURERE, MAMA LUIZEI MELENCU S-A LUPTAT CU JANDARMII CA SĂ AJUNGĂ LA GHEORGHE DINCĂ)

A refuzat prelevarea de probe după discuția cu avocatul

 „Ieri, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, în baza ordonanței de delegare emisă de către procurorii DIICOT – STRUCTURA CENTRALĂ, s-au prezentat la domiciliul părții civile MELENCU MONICA GEORGETA în scopul prelevării de probe biologice, necesare aflării adevărului în cauză și efectuării unei noi expertize judiciare genetice.

S-a solicitat consimțământul părții civile MELENCU MONICA GEORGETA, care, după consultarea cu apărătorul ales, a refuzat prelevarea de probe. În aceste condiții, în baza art.190 al.2 și 4 C.p.p., s-a solicitat și s-a obținut de la Tribunalul București autorizarea judecătorului în vederea prelevării de probe biologice de la partea civilă MELENCU MONICA GEORGETA, mama victimei majore.

În vederea punerii în executare a autorizării instanței de judecată, organele de poliție judiciară delegate în acest scop vor desfășura activitățile prevăzute de lege, în cursul zilei de 24.09.2019.

Precizăm că administrarea acestor probe este indispensabilă stabilirii identității victimei în vederea deplinei lămuriri a cauzei și bunei desfășurări a urmăririi penale”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Azi, procurorii vor merge din nou acasă la Luiza pentru a ridica probe. (CITEȘTE AICI: DINCĂ A ARĂTAT CE A FĂCUT CU LUIZA MELENCU)

 

Citește și...