EXCLUSIV. Dincă a arătat ce a făcut cu Luiza Melencu. Reacţia mamei fetei când întâlneşte criminalul

Autor:
Publicat: 17/09/2019 | 16:37
EXCLUSIV. Dincă a arătat ce a făcut cu Luiza Melencu. Reacţia mamei fetei când întâlneşte criminalul

Este a doua zi de reconstituiri la Caracal. Gheorghe Dincă a fost pus să povestească și să arate pas cu pas ce s-a întâmplat cu Luiza. Mama fetei a asitat șocată la ancheta în desfășurare.

„Îți trebuie fete mânca-te-ar cânii să te mănânce” au fost câteva dintre cuvintele care s-au auzit de pe margine. Polițiștii au blocat zona în care se desfășoară ancheta, pentru ca oamenii curioși care au asitat la reconstituire să nu o întrerupă.

Și luni, Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost apărat cu mascații de furia oamenilor, care au încercat să ajungă la maşina în care era acesta.

„Nenorocit ce e, că are și el copii și nepoți. Bată-l-ar focul! Să ardă în flăcări”, au mai strigat oamenii de pe margine.

In imagini este prezentă și mama Luizei care, dărâmată de durere, ascultă mărturiile lui Gheorghe Dincă. Imediat ce mama Luizei a început să strige către Gheorghe Dincă, mai mulți mascați au apărut în apropierea ei.

Bărbatul a fost transferat încă de sâmbătă în Arestul Poliției Olt, pentru a participa, luni și marți, la reconstituirea presupuselor crime pe care a mărturisit că le-a comis în casa din Caracal.

Mamei Luizei i s-a făcut rău în fața casei lui Gheorghe Dincă

Mamei Luizei Melencu i s-a făcut rău, la reconstituirea în cazul răpirii fiicei ei, care a avut loc prima dată în fața casei lui Gheorghe Dincă. Acolo a fost chemată o ambulanță. După ce a încercat să rupă cordonul forțelor de ordine și să ajungă la mașina în care era Dincă, mamei Luizei Melencu i s-a făcut rău.