Transfigurată de durere, mama Luizei Melencu s-a luptat cu jandarmii ca să ajungă la Gheorghe Dincă. Ce a strigat bunica fetei

Publicat: 17/09/2019 | 10:50

Este o zi cumplită pentru familia Luizei Melencu, fata de 18 ani răpită de Gheorghe Dincă în urmă cu cinci luni. Monstrul din Caracal le va arăta astăzi anchetatorilor de unde a luat-o la ocazie pe tânără și le va povesti pas cu pas ce i-a făcut și care a fost traseul parcurs. La locul reconstituirii au ajuns mama, bunica și mătușa fetei, care erau în stare de șoc. Mama și mătușa Luizei Melencu au încercat să rupă cordonul forțelor de ordine și să ajungă la mașina în care era Dincă.

Citește și: Reconstituire crime Caracal! Momentul halucinant în care Gheorghe Dincă duce “trupul” Alexandrei către butoi

Mama Luizei Melencu s-a luptat cu jandarmii ca să ajungă la Gheorghe Dincă

Mama și mătușa Luizei au încercat să rupă cordonul forțelor de ordine. Transfigurate de durere, cele două femei au fost ținute cu greu departe de mașina în care era monstrul din Caracal. În acest timp, bunica fetei era în stare de șoc și striga încontinuu: “Fata mea, fata mea! Maică, fata mea!”. Și oamenii care s-au strâns în apropiere și-au spus revolta; un bărbat a țipat: “să plătească toți care sunt vinovați”.

Citește și: Probleme mari pentru INML. Activitatea Institutului este verificată de către procurori. Ce au descoperit aceștia

Anchetatorii fac azi, la Caracal, reconstituirea în cazul răpirii Luizei Melencu. Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat că ar fi mai multe de spus după începere procedurii de reconstituire. “Astăzi într-adevăr o să înceapă cu reconstituirea privind infracțiunile comise în ce o privește pe Luiza. După ce începem ziua poate o să mai fie lucruri de spus, acum suntem la începutul zilei și mulțumim pentru că sunteți alături de noi”, a spus Tonel Pop.

Luni, Gheorghe Dincă a fost dus de anchetatori la locuința sa din Caracal pentru reconstituirea faptelor. Bărbatul a fost transferat încă de sâmbătă în Arestul Poliției Olt, pentru a participa, luni și marți, la reconstituirea presupuselor crime pe care a mărturisit că le-a comis în casa din Caracal.

O polițistă a jucat rolul Alexandrei la reconstituirea de luni, iar potrivit unor surse judiciare, Gheorghe Dincă alegat-o cu cureaua. Totodată, la acțiunea din locuința lui Dincă, bărbatul a fost surprins cum cară o păpușă, semn că a dus victima, pe Alexandra, către butoi.

Citește și...