Manevra violatorilor din Vaslui ca sa scape basma curata. Au inregistrat o discutie cu…

Publicat: 23/07/2015 | 12:10
Manevra violatorilor din Vaslui ca sa scape basma curata. Au inregistrat o discutie cu…

Cei sapte violatori din Vaslui sunt disperati si au inceput deja sa "fabrice" probe in favoarea lor, pentru a demonstra ca "sexul surpriza" cu fata de 17 ani a fost de placere. Prietenii violatorilor au publicat conversatii falsificate cu tanara!

Indivizii care le sunt alaturi brutelor din Vaslui au pus la punct un plan de „spalare” a faptelor acestora, dupa tentativele esuate ale familiei de a demonstra ca tanara ar avea o moralitate indoielnica. Exact acest lucru il incearca din nou „prietenii” violatorilor, dar cu alte mijloace: print-screenuri ale unor asa-zise conversatii pe telefon cu victima!

probe fabricate viol

Totul nu este decat o poveste ticluita cu ata alba, pentru a-si salva prietenii. Prietenii violatorilor nu stiu insa un lucru: daca aceste asa zise „probe” sunt depuse la dosar, pot fi acuzati de marturtie mincinoasa si favorizarea infractorului, si pot ajunge colegi de celula chiar cu amicii lor!

probe fabricate viol

Au folosit un cont fals pe facebook

Asa cum se vede in imaginile conversatiilor imaginare cu „Raluka”, fata violata s-ar fi declarat de acord sa faca sex „cu toti”. Capturile de pe ecranul telefonului sunt difuzate insistent in ultimele zile de prietenii celor sapte monstri din Valeni, care nu fac decat sa schimbe mesaje intre ei, in numele Ralucai!

Totul a fost trucat, iar acest lucru este usor de demonstrat, sustine aktual24.ro Violatorii au fabricat un cont fals de Facebook al fetei violate, furand o poza de pe pagina ei, de unde au trimis apoi aceste mesaje. Insa in noiembrie 2014, cand a avut loc violul, eleva avea o cu totul alta imagine de profil pe Facebook!

probe fabricate viol

Dupa aceasta „manevra” violatorii sunt sustinuti pe retelele sociale „Uite ce cumintica e”, „Nu vezi ce poste mari are?”, „Doamne fereste, nu vezi ca domnisoara asta este mai rau ca vaduva neagra?”.

Victima este terorizata de apropiatii violatorilor

Raluca, fata violata, a declarat, marti, la PRO TV ca ii este frica sa iasa din casa pentru ca lumea o invinovateste pe ea de cele intamplate.

violata vaslui

„Va multumesc mult pentru tot sprijinul aratat! Imi este foarte greu. Mi-e frica sa ies din casa! Am fost doar la scoala, nu am vrut sa ies in evidenta. Toata lumea spunea ca eu sunt de vina, nu ei. Nu oamenii din sat, multe persoane mi-au spus asta. Am fost la psiholog. Am inceput sa ma simt mai bine dupa cele cateva sedinte facute. Mi-e teama ca ar putea sa scape. Mi-era foarte frica de ei cand i-am revazut, mi-era teama sa nu cumva sa ma jigneasca iar”, a declarat ea, cu lacrimi in ochi.

Acestia sunt indivizii cercetati in libertate, pentru viol: Burada Silviu (21 ani), Avadanei Silviu (22 ani), Bolboceanu Petrica (23 ani), Burlacu Paul Andrei (28 ani), Surleac Ioan (20 ani), Rotaru Alin Dumitru (18 ani) si Boicu Ionut Bogdan (21 ani).

(M.N.)

Citește și...