Maraton de jafuri în Târgoviște. Hoții au spart agenții de turism și magazine

Autor: Maya Radu
Publicat: 04/11/2019 | 11:51

A fost maraton de jafuri, duminică noaptea, în Dâmbovița. Hoții au dat iama în mai multe magazine și agenții de turism din Târgoviște. Alarma s-a dat abia dimineață, când patronii și vânzătorii au ajuns la sedii și au găsit totul vraiște. (VEZI ȘI: POVESTEA FABULOASĂ A ROMÂNILOR CARE AU FURAT DIAMANTE DE 300.000 DE LIRE. INFORMAȚII DIN ANCHETA POLIȚIEI DIN LONDRA)

UPDATE ORA 16.40. Principalul suspect, un tânăr de 26 de ani din Perșinari

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în noaptea de 3 spre 4 noiembrie, pe raza municipiului Târgoviște au fost înregistrate patru tentative de furt și șase infracțiuni de furt calificat, din societăți comerciale și agenții de turism. Prejudiciul cauzat este aproximat la 5.296 de lei (bani, un laptop și un telefon mobil).
A fost identificat principalul bănuit, un tânăr de 26 de ani, din Perșinari. În prezent, acesta se sustrage cercetărilor.

Știrea inițială

Polițiștii continuă activitățile în vederea depistării bărbatului și pentru tragerea lui la răspundere penală.

Din incintele sparte de hoți au dispărut bunuri și bani. Spargerile au fost date în mai multe locații din centrul vechi din Târgoviște, pe bandă rulantă. Deși unele sedii aveau alarmă, se pare că nu a fost declanșată. Printre locațiile sparte se numără magazine de haine, trei agenții de turism, un magazin de ochelari.

Zona spargerilor, împânzită de camere de supraveghere

Se pare că autorii au fost identificați de polițiști deja pentru că în zonele unde au dat spargeri erau montate camere de supraveghere. Deocamdată nu se cunosc pagubele și nici bilanțul jafurilor, întrucât sesizările nu s-au încheiat. Cert este că patronii celor trei agenții de turism au fost primii care au alarmat autoritățile. (CITEȘTE AICI: “JAFUL ANULUI” ÎN ROMÂNIA! HOȚII AU FURAT 1.000.000 € DIN CASA CELEBRULUI JOSHUA CASTELLANO)

Citește și...