Mare atenţie: au anunţat de unde a contactat boala mortală ILEANA CIUCULETE! Toate femeile fac aşa ceva

Publicat: 12/06/2017 | 13:26

Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă pe patul de spital. Se pare artista de muzică populară şi-a pierdut viaţa din cauza cirozei din hepatita C, care apăruse din senin. Boala era într-o stare avansată,  iar medicii nu au putut să o salveze.

Soţul vedetei, Cornel Galeş, a declarat  după ce a murit Ileana Ciuculete că medicii i-au spus că această boală se ia foarte uşor de la manichiură, pedichiură, operaţii, sânge sau chiar sex.

,,Pe 21 februarie a debutat o ciroză din hepatita C, dintr-o dată, din senin. Pe 4 februarie am fost la un spectacol ne-am distrat, ne-am uitat la TV, nu a avut nimic. După aceea a debutat asta, a făcut analize şi s-a dat totul peste cap, până acum două ore când s-a dat totul peste cap. Nu a mai rezistat la perfuzii, la nimic. Ni s-a spus că se ia de la manichiură, pedichiură, operaţii, sânge, sex”, a declarat soţul artistei.

Prima soţie lui Florin Salam a murit de aceeaşi boală

Fănica, prima soţie a lui Florin Salam, s-a stins din viaţă în 2009, în duminica de Florii. Femeia de doar 27 de ani suferea de ciroză hepatică şi viaţa ei atârna de un fir de aţă. Singura şansă a Fănicăi era un transplant de ficat, însă medicii nu au reuşit să găsească la timp un donator compatibil. Numele ei se afla pe lista de aşteptare pentru transplant la Institutul Fundeni. Chiar şi dacă ar fi găsit un donator, şansele ei erau minime, pentru că ciroza măcinase, în timp, organismul femeii, care ajunsese cu imunitatea către zero.

Citește și...