VIDEO. Mașină în flăcări pe Autostrada A3, în Prahova. Sensul către Ploiești este blocat

Autor: Maya Radu
Publicat: 12/02/2019 | 12:39

Un autoturism a luat foc în mers, marți, pe autostrada A3, în județul Prahova. Șoferul a observat că iese fum de sub capotă și a tras repede pe banda de urgență. Imediat ce a ieșit din autoturism, mașina s-a transformat într-o torță pe roți. (VEZI ȘI: ACCIDENT VIOLENT PE DN 72, ÎN PRAHOVA. UN MICROBUZ CU 16 OAMENI ȘI UN TIR S-AU CIOCNIT)

Incendiul a cuprins întreg autoturismul, iar omul a cerut ajutor la 112. Pompierii intervin chiar acum pentru stingerea flăcărilor. Traficul nu a fost întrerupt inițial, însă fumul emanat este gros și poate afecta vizibilitatea în zonă. Pompierii de la ISU Prahova acționează pentru lichidarea incendiului.

Sensul către Ploiești, blocat în cele din urmă

Se pare că mașina ar fi luat foc după o coliziune. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe sensul către Ploieşti al autostrăzii A3 Bucureşti – Ploieşti, la kilometrul 60 (Bărcăneşti, judeţul Prahova), a avut loc o coliziune între două autoturisme. Evenimentul nu s-a soldat cu victime, însă traficul este întrerupt, întrucât unul dintre vehicule a luat foc pe banda de urgenţă.

Citește și...