Accident violent pe DN 72, în Prahova. Un microbuz cu 16 oameni și un TIR s-au ciocnit

Publicat: 23/01/2019 | 23:06

Un microbuz cu 16 persoane la bord a fost implicat într-un accident, miercuri seara, pe DN 72, în Ariceștii Rahtivani, după ce a intrat în coliziune cu un TIR încărcat cu sfeclă și un autoturism. Traficul în zonă este blocat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accident violent pe DN 72, în Prahova. Un microbuz cu 16 oameni și un TIR s-au ciocnit

Accidentul rutier s-a produs pe DN72, în satul Stoenești, aflat în comuna Ariceștii Rahtivani din județul Prahova. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, impactul a avut loc între un autoturism, în care erau două persoane, un microbuz în care se aflau 16 persoane și un TIR încărcat cu sfeclă.

“Din autoturism o persoană a fost încarcerată. A suferit traumatisme la picioare dar este conștientă. În microbuz erau 16 persoane, nu au leziuni”, a declarat Raluca Vasiloae, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de la ambulanță. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a se stabili cauza acestui accident. La ora transmiterii acestei știri, traficul în zona accidentului este blocat.

Citește și...