Mega-aroganțe pentru ”juniorul” unui controversat patron din fotbal. S-a filmat pe iahtul de 2.5 € milioane al familiei și…

Publicat: 12/10/2018 | 22:42

Fiul cel mare al milionarului Constantin Iacov, fostul acționar al echipei de fotbal F.C. Național, este noul campion al aroganțelor în mediul online. CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu mega-fițele care i-au lăsat mască pe internauți. (VEZI ȘI: CUM POȚI CÂȘTIGA 10.000 DE $ LUNAR)

În rândul băieților de bani gata care se mândresc cu averea părinților a intrat și… David Iacov. Adolescentul este fiul lui Constantin Iacov, fostul acționar al echipei de fotbal F.C Național, care a strâns, de-a lungul timpului, o avere impresionantă. Așa că nu-i de mirare că David are cu ce se lăuda în fața prietenilor virtuali. (CITEȘTE ȘI: SOŢUL UNEI CUNOSCUTE PREZENTATOARE TV S-A BĂGAT ÎNTR-O MEGA-COMBINAŢIE DE ZECI DE MILIOANE €, ŞANTAJE ŞI…)

Potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIADavid are parte de o educație aleasă. El nu urmează cursurile oricărei instituții de învățământ. Adolescentul studiază la o școală privată din Capitală pentru care părinții lui scot din buzunare 15.000 de euro pe an. Iar dis-de-dimineață, David merge la școală cu șoferul personal și… o dubă privată. (SUPER OFERTĂ DE ANGAJARE)

Bolizi de sute de mii de euro

David Iacov se scaldă în lux și afișează cele mai scumpe accesorii! Pe contul său de Instagram abundă imaginile care ilustrează viața de huzur pe care o duce. Și, bineînțeles, șampaniile Armand de Brignac nu lipsesc din acest ”decor”.

Fiul fostului acționar al echipei de fotbal F.C. Național obișnuiește să se pozeze în mașinile de sute de mii de euro ale familiei. Printre ele se numără un Bentley Mulsanne, un Mercedes S Class și un Aston Martin. Însă cireașa de pe tort este fără doar și poate… iahtul tatălui său, în valoare de 2,5 milioane de euro!  (VEZI ȘI: CONSTANTIN IACOV VREA SA PLECE IN JURUL LUMII CU VELIERA)

David Iacov, pe iahtul de 2,5 milioane de euro al părinților

Constantin Iacov a strâns o avere impresionantă

Constantin Iacov a apărut în spațiul public în momentul când a preluat fostul club de fotbal FC Național de la Gino Iorgulescu. El a strâns o avere impresionantă, fiind creditat de revista Forbes cu 10 milioane de euro. Potrivit unei declaraţii de avere din 2014, fostul patron al lui FC Naţional este proprietarul a circa 50 de terenuri agricole şi şase terenuri intravilane, dintre care trei în Bucureşti, două în Buftea (Ilfov) şi unul în Săcele (Braşov). (CÂT CÂȘTIGI DACĂ FACI VIDEOCHAT)

Iacov mai deţine două case de vacanţă în Ilfov şi Brasov, un apartament în Bucureşti şi două spaţii comerciale în Bucureşti. Este posesorul unei motociclete Harley Davidson, al unui cvadriciclu Bombardier, al unui iaht Sealine T60 și al unor autoturisme de lux: Aston Martin, Mercedes S Class și Bentley Mulsanne. Totodată, are o colecţie de ceasuri de 800.000 euro. (CITEȘTE ȘI: IACOV: „DRAGOMIR II FACE JOCURILE LUI IANCU)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...