Mesajul neaşteptat pe care l-a primit Claudia Pavel, după scandalul de la Exatlon! N-a mai stat pe gânduri şi l-a făcut public

Publicat: 14/02/2018 | 15:17

Claudia Pavel este atacată din toate părţile pentru „apropierea” faţă de Cătălin Cazacu, lucru care s-a putut observa la competiţia Exatlon, de unde bruneta a fost eliminată recent. Iubita lui Cătălin Cazacu susţine şi ea că artista este clar îndrăgostită şi nu îl poate ierta pe partenerul ei de viaţă. Ana Roman s-a mutat din casa lui Cazacu şi spune că s-a despărţit de el. 

Cătălin Cazacu a rămas în competiţie şi este încă la filmări în Republica Dominicană. Proaspăt întoarsă acasă, Claudia Pavel a fost „ţinta” unor mesaje nu tocmai frumoase, care se pare că au afectat-o. Deşi a preferat să nu comenteze foarte mult despre situaţia creată, artista s-a bucurat să vadă un mesaj din partea unei persoane care o susţine. (Citeşte şi Iubita lui Cazacu a dat verdictul: ”Claudia este îndrăgostită!” Ce zice de Cătălin şi mesajul pe care i-l transmite artistei)

„E atât de ciudat ce pot citi aici, încât mi-e rău. Oare de ce în societatea asta, cică evoluată, mereu femeii i se atribuie orice vină? De ce doar ea este judecată, jignită, pedepsită, asediată, blamată, crucificată? De ce? De ce bărbatul este cel care poate orice, oricând şi cu oricine? Şi culmea, tot de femei. Am zis bine că trăim într-o societate bolnavă de ură şi neputinţă, de agramatism, de limbaj de ghetou. Nu mă miră ce copii vor educa aceste femei, cu frustrări otrăvite. Haideţi doamnelor să vă permiteţi un pic de fericire! Să nu mai staţi în căsnicii şi relaţii eşuate, în care bărbaţii aşa-zişi ai voştri mereu vor căuta fericirea în altă parte, pentru că pozaţi în sfinte, care nici nu ştiu ce-i ăla orgasm! IPOCRIZIE! IPOCRIZIE! IPOCRIZIE!”, este mesajul pe care Cream l-a primit şi l-a publicat pe contul ei de Instagram. Claudia Pavel a ţinut să-i mulţumească celei care a trimis acest mesaj şi din câte se pare ea ar face parte din familia ei: „Mulţumesc #pavelfamily #femeicaresustinfemei #libertate”.

Citește și...