”Messi al handbalului” și-a tras Mercedes de 100 mii €!

Publicat: 18/06/2018 | 10:03

Cristina Neagu, ”Messi al handbalului”, și-a luat un Mercedes de 100 de mii de euro! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe celebra jucătoare profesionistă în timp ce defila cu bolidul său de lux pe străzile din Capitală. (Promotiile zilei la monitoare)

Cristina Neagu a profitat de vremea călduroasă și a ieșit la un restaurant de fițe din București. După ceva timp petrecut acolo, starul echipei CSM București a ieșit din local și s-a îndreptat spre mașina de lux. În tot acest timp, sportiva a vorbit continuu la telefonul mobil. (Oferta speciala playstation)

Vedeta handbalului mondial a optat pentru o ținută lejeră, casual, formată dintr-o pereche de pantaloni negri, un tricou alb cu scris negru, o pereche de pantofi albi și o geantă neagră. (CITEȘTE ȘI: CRISTINA NEAGU: „SUNT EXTREM DE FRUSTRATĂ ȘI DEZAMĂGITĂ!”)

Cristina Neagu are un bolid de toată frumusețea

Însă toți cei prezenți au rămas mască atunci când au văzut spre ce bolid se îndreaptă ”Messi al handbalului”. Ei bine… Cristina Neagu și-a tras un Mercedes de 100 de mii de euro. Bolidul de culoare neagră a atras privirile tuturor. Sportiva s-a urcat la volanul mașinii sale și s-a îndreptat spre casă. Api vedeta și-a parcat bolidul de lux aproape de locuința ei și a urcat în imobil.

Nu înainte însă de a se asigura că totul este în regulă cu mașina de 100 de mii de euro și că a parcat… ca la carte! (VEZI ȘI: CRISTINA NEAGU JOACĂ TARE! A ”FENTAT” DOI MASCULI: UNUL LA TERASĂ, ALTUL ÎN PARCARE!)

Cristina Neagu, în timp ce ieșea din bolidul ei de lux

A fost aleasă cea mai bună jucătoare din 2017

Cristina Neagu, componenta naţionalei României şi a echipei CSM Bucureşti, a fost aleasă cea mai bună jucătoare din 2017 într-o anchetă a Federaţiei Europene de Handbal (EHF), realizată pe baza votului fanilor. Pe lângă Neagu, pentru titlul de cea mai bună handbalistă s-au mai duelat  Amanda Kurtovici, Katalina Bulatovici, Nora Mork, Anita Gorbicz, Meline Nocandy, Karolina Kudlacz Gloc, Ana Gros şi Iveta Luzumova. În vârstă de 29 de ani, Cristina Neagu, a primit 52% dintre cele 29.160 de voturi ale fanilor. Românca legitimată la CSM Bucureşti a fost aleasă de 15.185 de fani. (CITEȘTE ȘI: CRISTINA NEAGU, REGINA EUROPEI!)

Cristina Neagu, desemnată cea mai bună handbalistă a României de trei ori, nu este o fană a evenimentelor mondene. O jucătoare de clasă, cu o viaţă extrasportivă impecabilă, Cristina şi-a clădit cariera cu multă perseverenţă, muncă, dar şi cu sacrificii în viaţa personală.

S-a iubit cu fotbalistul Dacian Vizitiu

Cristina Neagu s-a iubit, din 2008 până în 2012, cu Dacian Vizitiu, fratele colegei ei de la Oltchim şi de la „naţională” – la vremea respectivă – Patricia Vizitiu, cea care, de altfel avea să îi devină şi cea mai bună prietenă. Dacian Vizitiu a vorbit în dese rânduri despre relaţia cu sportiva, mărturisind că handbalista este o romantică incurabilă. (VEZI ȘI: HOT! HOT! HOT! HANDBALISTA CRISTINA NEAGU, DEZBRĂCATĂ)

E comunicativă, vorbăreaţă, glumeaţă şi are un suflet de aur. E romantică? Da, este. Îi plac mult florile. Adoră trandafirii. Este o romantică incurabilă”, spunea Dacian la vremea respectivă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)