Cristina Neagu: „Sunt extrem de frustrată și dezamăgită!”

Autor: Cristian P
Publicat: 14/05/2018 | 10:00
CSM Bucureşti a câştigat finala mică şi medaliile de bronz în Liga Campionilor la handbal feminin, ieri, după 31-30 (19-14) cu formaţia rusă Rostov pe Don, în Sala Sporturilor „Laszlo Papp” din Budapesta, gazda turneului Final Four  al competiţiei.

CSM Bucureşti câştigă medaliile de bronz pentru al doilea an la rând, după ce în 2016 a cucerit trofeul şi medaliile de aur.

Totodată, CSM Bucureşti a obţinut şi un titlu individual, cel de golgeteră a competiţiei, prin Cristina Neagu, autoare a 110 goluri. Cu toate acestea, Cristina Neagu s-a declarat dezamăgită.

„Este o medalie de bronz de consolare, personal sunt extrem de frustrată şi dezamăgită că nu am câştigat semifinala, iar azi să luptăm pentru trofeu. Mă bucur pentru acest public minunat şi pentru fetele care pleacă de la echipă. Nu cred că nu am fost o echipă cu Győr, cum s-a spus, dar din păcate, la noi, în România, din victorie se face nuntă şi din înfrângere înmormântare. Am întâlnit o echipă din Győr foarte agresivă, care nu ne-a lăsat să ne facem jocul. Presiune şi motivaţia azi nu au fost ca ieri şi nici adversara. E bine că am câştigat acest meci. Nu am citit presa şi ce se scrie despre noi, dar publicul a fost senzaţional, le mulţumesc oamenilor din suflet pentru cum ne-au fost alături. Pot să le promit că vom munci şi mai tare în sezonul următor şi vom încerca să fim din nou aici, la Budapesta. Titlul de golgeter este un rezultat al muncii mele de un an de zile şi mă bucur pentru el”, a comentat Cristina Neagu.