Michael Schumacher a primit o vizită supriză de la Vatican! Dezvăluiri uluitoare făcute de mâna dreaptă a Papei Francisc

Publicat: 29/11/2018 | 17:45
Michael Schumacher a primit o vizită supriză de la Vatican! Dezvăluiri uluitoare făcute de mâna dreaptă a Papei Francisc

Michael Schumacher este în perioada de recuperare, după evenimentul nefericit din 2013, când a căzut pe o pârtie de schi din Austria și s-a accidentat grav la cap. El a fost vizitat de arhiepiscopul Papei Francisc, în 2016, iar acesta a făcut unele dezvăluiri despre starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1.

Arhiepiscopul german Georg Gänswein a dat câteva declaraţii interesante în Bild. Cert este că recuperarea lui Schumi merge lent. Tocmai de aceea s-a speculat că a slăbit și cântărește acum sub 45 de kilograme. Dar arhiepiscopul dă torul peste cap.

„M-am așezat în fața lui, l-am luat de mâini și m-am uitat la el. Arată exact așa cum ni-l amintim cu toții, este același chip, doar că s-a mai împlinit la față. Simte că oamenii din jurul lui îl iubesc și că au grijă de el, slavă Domnului. Bineînțeles, Michael Schumacher și familia lui sunt mereu în rugăciunile mele”, a declarat Gänswein, prefect al Casei Papale de la Vatican.

Michael Schumacher se află sub strictă supraveghere a unor specialiști neurologi, la domiciliul lui din Elveția.

Citește și...