Mihaela Rădulescu, în lacrimi: „Mi-a sfâşiat inima acest incident”. Motivul înfiorător al suferinţei sale

Publicat: 15/02/2018 | 14:33

Mihaela Rădulescu nu a putut să îşi stăpânească lacrimile, iar ochii i s-au umezit, după ce a auzit o veste extrem de tristă. Îndurerată, logodnica lui Felix Baumgartner a aşternut pe Internet câteva gânduri sensibile, care îi cutremură pe părinţii din lumea întreagă. Mesajul vedetei a fost însoţit de o imagine în care apare o inimă mare roşie care se dezintegrează.

Citeşte şi: La cât a ajuns bilanţul victimelor atacului armat de la un liceu din Florida! Foştii colegi de şcoală ai lui Nicholas au făcut mărturisiri şocante

Îngrozită de masacrul provocat ieri în liceul din Parkland, aflat în Florinda, Mihaela Rădulescu a scris un mesaj emoţionant pe o reţea de socializare. Aşa cum ea a mărturisit, atacul sângeros şi moartea tinerilor, unii dintre ei de vârsta băiatului ei, Ayan, a întristat-o enorm şi nu îşi poate imagina ce este acum în sufletul părinţilor care şi-au pierdut copiii.

„17 morţi… într-un liceu din Florida, ucişi de un tânăr de 19 ani… cu o armă de tip AR-15 – victimele sunt copii de vârsta fiului meu… Mi-a sfâşiat inima acest incident… Iubirea mea se îndreaptă acum spre familiile celor care şi-au pierdut copiii#heartbreaking #portland #stopthisshit #sosad …  #sharethelove #hateisnottheanswer, a scris prezentatoarea TV în dreptul imaginii de mai jos.

Zilele trecute, Mihaela Rădulescu a făcut publică o poză de infarct: În imagine, vedeta apare îmbrăcată sexy alături de fiul ei în timp ce se joacă. La cei 48 de ani, logodnica lui Felix Baumgartner pare că a păcălit timpul. Are un trup impecabil.

 

Citește și...